Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Peel it away!

  De winter levert buiten mooie plaatjes op, maar jouw huid is minder blij met dit seizoen. Door de kou en de gure wind wordt je huid al snel droog, geïrriteerd en schilferig. Bovendien krijgt je huid in de winter amper zonlicht met een doffe en futloze huid tot gevolg.

  De huid is het omhulsel van je lichaam. Maar dat niet alleen: het is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden vanuit je omgeving. Het is daarom van groot belang om je huid goed te verzorgen. Niet alleen in de winter, maar eigenlijk het hele jaar door! Desondanks is de winter dé ideale periode om je huid eens goed onder handen te laten nemen. Doe dit in samenwerking met de huidtherapeut, want zij kan jouw huid onderzoeken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

  Doeltreffende aanpak
  Peelings zijn vaak een onderdeel van zo’n behandelplan en dat is niet voor niets. Peelings zijn namelijk doeltreffende in het aanpakken van huidproblemen en het boosten van jouw huid. Een peeling stimuleert de celdeling van de huid en daardoor verbetert de structuur van de huid.  Oneffenheden en kleurverschillen in de huid worden  minder zichtbaar. Ook wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. Voor de duidelijkheid: de peeling die je krijgt bij de huidtherapeut is niet hetzelfde als de peelingcrèmes voor thuisgebruik die je bij de drogist koopt. De peelings bij de huidtherapeut zijn veel effectiever, bevatten hoogwaardige werkstoffen en moeten bovendien door de expert worden uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt en je het maximale resultaat behaalt.

  Voor iedere huid een aanpak
  Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne of pigmentvlekken, dan zorgen de zuren in de Jessnerpeeling ervoor dat de ontstekingen en vlekken verminderen. En als jouw huid een oppepper kan gebruiken, dan zorgen de enzymen in de pompoenpeeling voor een exfoliatie van dode huidcellen. Bovendien bevat deze peeling de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakken. Je huid wordt frisser, gladder en egaler; ook effectief voor de ouder wordende huid. De TCA-peeling is een chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid mooier en egaler wordt. Daarnaast is de SkinBrite peeling speciaal ontwikkeld om vlekken, donkere kringen en hyperpigmentatie uit te bannen. Kortom, peelings bieden voor iedere huid wat wils!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply