Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Peeling: prima middel bij huidproblemen
  Rate this post

  Heb je last van pigmentvlekken, couperose, acne, rosacea, een grauwe en vochtarme huid en/of rimpels? Dat kan erg storend zijn. Denk je dat daar niets aan te doen is? Dan heb je het mis! Een peeling biedt uitkomst.

  Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag met behulp van een (fruit)zuur verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling veroorzaakt een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. Oneffenheden en kleurverschillen in de huid worden minder zichtbaar. Ook wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. De huid krijgt na een peelingkuur een andere structuur. De huid wordt egaler en strakker en ziet er gladder uit!

  Verschillende peelings
  Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne of pigmentvlekken, dan zorgen de zuren in de Jessnerpeeling ervoor dat de ontstekingen en vlekken verminderen.

  Effectiever
  Huidspecialist Sharmila Toekoen van Huidtherapie Cosmedi4U benadrukt dat de peelings die je bij haar ondergaat, niet dezelfde zijn als de peelingcrèmes voor thuisgebruik die je bij de drogist kunt kopen. Sharmila: ‘De peelings bij Huidtherapie Cosmedi4U zijn veel effectiever, bevatten hoogwaardige werkstoffen en moeten bovendien door een expert worden uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt en je het maximale resultaat behaalt.’

  TCA-peeling
  Wanneer je diep gelegen (acne)littekens of pigmentvlekken hebt, biedt de TCA-peeling uitkomst! Sharmila vertelt: ‘Dit is een chemische peeling die bestaat uit een zuuroplossing die op het gelaat wordt aangebracht. Deze peeling verwijdert de bovenste huidlagen en exfolieert en corrigeert hierbij je huid. Het resultaat is een heldere, gelijkmatig gepigmenteerde en stralende huid. Omdat deze peeling alleen door ervaren huidspecialisten mag worden gegeven, zit je bij mij op de juiste plek. Na de behandeling kan je huid gaan vervellen. Niets om je zorgen over te maken. Dit is een teken dat je huid zich aan het vernieuwen en verbeteren is. Om de resultaten van de behandeling vast te houden, raad ik je daarnaast een goede thuisverzorging aan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply