Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Peeling time!
  Rate this post

  De wintermaanden zijn ideaal om je huid eens lekker op te frissen met een peeling!

  In mijn praktijk werk ik met verschillende soorten peelings: chemische peeling, Jessner peeling, Deep Sea peeling en enzymatische peeling. Voor iedere huidconditie is er een passende peeling. De keuze wordt gemaakt op basis van de individuele behoefte van de klant. Ik selecteer voor jou een behandeling die afhangt van de oorzaak van het probleem dat opgelost moet worden om uiteindelijk jouw huid een gezonde ‘glow’ te geven.

  Krachtig effect
  Het woord ‘peeling’ betekent letterlijk ‘afschilferen’, ‘scrubben’ of ‘exfoliatie’. Deze huidbehandeling is welbekend in de cosmetische wereld door het krachtige effect op het celvernieuwingsproces in de huid. Daarom is een peeling de belangrijkste stap in huidverbeteringsprocedures.
  Door de peelingwerking wordt de bovenste laag cellen verwijderd, en dat leidt vervolgens tot de toevoer van zuurstof naar de huid en een verbetering van de bloedcirculatie. Tegelijkertijd worden collageen en elastine actief geproduceerd. De huid wordt elastisch en stralend. Als huidproblemen een diepere aanpak vereisen, wordt een peeling toegepast die de dermis beïnvloedt. Zo’n diepe peeling bestrijdt effectief huidpigmentatie en zonschade, verfijnt de poriën en reinigt de huid diep. Acnelittekens kunnen verminderen, en de peeling elimineert rimpels en herstelt een gezond uiterlijk van de huid.

  Welke peeling past bij jouw huid?
  Je huidconditie, mogelijkheden en wensen bepalen welke peeling geschikt is. Dit kun je bespreken met mij tijdens een gratis intakegesprek. Bedenk dat voor een goed resultaat soms meerdere behandelingen nodig zijn, of zelfs een combinatie van behandelingen. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

  Vergoeding
  Ik ben gespecialiseerd in acnebehandelingen en aangesloten bij de ANBOS. Daarom kan een peeling in sommige gevallen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Vraag bij jouw zorgverzekeraar na of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

  Over Forever Jong
  Marlena de Jong van Forever Jong is gespecialiseerd in huidverbetering. Ze is acnespecialiste en gecertificeerd Medik8 en Massada Expert. Ze volgt regelmatig trainingen en bijscholingen om haar kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven rond de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Op dit moment volgt ze een HBO-opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste dermatologie. Marlena werkt met hoogwaardige producten en apparatuur, en biedt maatwerk: ze kijkt bij elke cliënt wat de huid nodig heeft en biedt, in overleg met de cliënt, de behandeling die het beste resultaat oplevert.

  Bij Forever Jong kun je terecht voor:
  – gezichtsbehandelingen
  – microdermabrasie
  – microneedling
  – peelings
  – acnebehandelingen
  – gelcolor
  – voetverzorging

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply