Rate this post
 • Perfect voor de dag komen
  Rate this post

  Met permanente make-up (PMU) heb je geen enkel omkijken meer naar je make-up: je weet dat je er altijd goed uitziet. Alleen dan is het wel van belang dat je geholpen wordt door iemand die de PMU op een goede manier aanbrengt. Zeker bij PMU is het belangrijk dat je niet kiest voor een mooie aanbieding of een snelle behandeling, maar voor kwaliteit waar je op kunt rekenen. Ga dus in zee met iemand die gespecialiseerd is in permanente make-up!

  De make-up wordt ingebracht met een ultradunne naald die snel op en neer gaat. Hiermee wordt het pigment in de huid van je gezicht aangebracht. Het zit minder diep dan een tatoeage, dus het zal uiteindelijk vervagen, maar het blijft gedurende een lange tijd zichtbaar. Je gezicht is je visitekaartje, en daarom is het belangrijk dat de PMU je gezicht complementeert, in plaats van dat het iets is waar je jezelf voor gaat schamen.

  Altijd maatwerk
  Als je op zoek gaat naar een PMU-specialist, kun je alleen door de bomen bijna het bos niet meer zien. ‘Iedere specialist heeft een eigen vorm, kleuren en werkwijze. Goedkoop is bij PMU vaak duurkoop,’ vertelt Krista Meijne van PMU Studio 26, een ervaren, opgeleide en bij de NSGP aangesloten schoonheidsspecialiste (een keurmerk voor PMU-specialisten). ‘Het aanbrengen van permanente make-up is geen standaardbehandeling. Een gezicht is bijna nooit symmetrisch, en bij het aanbrengen van mooie permanente wenkbrauwen moet je hier dus rekening mee houden. Ook hangt de vorm en intensiteit van de PMU af van de vorm, onderliggende spieren en schaduwen van je gezicht. Iedere behandeling is altijd maatwerk.’

  Een mooie uitkomst
  Permanente make-up is toe te passen bij je wenkbrauwen, als je bijvoorbeeld van jezelf heel lichte of dunne wenkbrauwen hebt, en graag wil dat ze er voller en sprekender uitzien. Ook als je geen wenkbrauwen meer hebt als gevolg van een ziekte (zoals alopecia), kan PMU een oplossing zijn. Ook kun je PMU laten aanbrengen voor je eyeliner of lippen. Dit is een mooie uitkomst voor als dit je zelf vaak niet echt lukt zoals je graag zou willen, als je tijd wil besparen of allergisch bent voor make-up.

  Dichtbij perfectie
  Krista: ‘Ik neem bij iedere behandeling de tijd om het zo mooi mogelijk te maken. Dit houdt ook in dat ik met je bespreek hoe je jouw huid na de behandeling moet verzorgen om het resultaat goed te houden. Als de behandeling achter de rug is, houdt mijn hulp nog niet op. PMU zit eigenlijk nooit in één keer goed. Daar is vrijwel altijd een vervolgbehandeling bij nodig om het resultaat echt op zijn allermooist te maken. Ook blijft de make-up zo’n anderhalf jaar mooi zitten. Daarna is het nodig om terug te komen voor een touch-up. Perfectie is moeilijk te bereiken, maar ik doe mijn best om altijd zo dichtbij mogelijk te komen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply