Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Perfect zittende make-up: de hele zomer lang

  Het grootste voordeel van permanente make-up (PMU)? Continue schoonheid! Het is dé ideale manier als je tijd wilt besparen maar er toch tiptop verzorgd wilt uitzien. Ook kun je onbezorgd een duik in het zwembad nemen: PMU loopt niet uit en vlekt niet. Je komt dus de hele zomer fris en verzorgd voor de dag!

  Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Breed, smal, boven of onder: er is veel mogelijk. Elke ochtend stap je met die mooie, volle oogopslag uit bed! Ook je lippen kun je door permanente make-up op een natuurlijke manier accentueren. Met de Full Lips methode worden jouw hele lippen gekleurd, waardoor ze er voller en egaler uitzien. Accentueer je ogen en lippen voor die áltijd verzorgde look!

  Mooi, verfijnd en natuurlijk
  Tijdens een permanente make-up behandeling wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of jouw wenkbrauwen zijn ongelijk, is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Het eindresultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, wordt daarom een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden. Ga voor die mooie, verfijnde én natuurlijke look!
  Bij PerfectVision kun je terecht om deze mooie wenkbrauwen, ogen en lippen te krijgen. Maar ook voor allerlei andere behandelingen en therapieën voor zowel lichaam als huid voor jong én oud. Van schoonheidsbehandelingen tot ontspanningsarrangementen voor mannen en vrouwen. Er goed uitzien is geen toeval, maar het resultaat van consequente huidverzorging!

  PMU is bedoeld voor mensen die:
  • geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • te maken hebben met haarverlies door ziekte, zoals alopecia of na een chemokuur
  • moeite hebben om make-up aan te brengen
  • allergisch zijn voor make-up
  • contactlenzen of een bril dragen
  • veel aan sport doen of naar de sauna gaan

  Is jouw lichaam al bikini-proof?
  Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur binnen een korte periode op een effectieve manier te verbeteren. Tijdens de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. Dit stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen én kuiten. Tijdens de ontspannen behandeling van een half uur verbrand je ongeveer 650 calorieën. Bij elke behandeling wordt je lichaam sterker en fitter. Bovendien verbrand je tijdens de behandeling bewust vooral viscerale vetten (vetten rondom de organen). Dit gebeurt niet bij fitnessen, hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging. Fijn is ook dat je cholesterolwaarde omlaag gaat. Ook heeft de BodySculptor een positief effect op klachten als fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vocht­ophopingen. Probeer het eens en maak je body helemaal beachproof!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply