Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanent mooi
  Rate this post

  Gun jezelf het gemak van een professioneel aangebrachte permanente make-up! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een uitgelopen eyeliner na een fikse regenbui of lachstuip. Opstaan met een verzorgd uiterlijk? Dat kan! Geen harde lijnen, maar met subtiele nuances jouw gezicht laten spreken. Dát is permanente make-up anno nu bij Huidverbeteringsinstituut Odeon.

  Waarom permanente make-up? Het is voor vrouwen in de overgang, tijdens regenbuien en het sporten, bij emoties, in de sauna, voor brildragers, voor het gemak en voor hooikoortspatiënten. Permanente make-up biedt dan de oplossing. Het is dé manier om je eyeliner, wenkbrauwen en lipcontour perfect te hebben. Huidverbeteringsinstituut Odeon is al jaren dé specialist in de regio, en biedt je de vele voordelen van de permanente-make-upbehandeling. Kortom: zie er altijd goed uit!

  Huidverbetering
  Bij Huidverbeteringsinsituut Odeon gaan we er samen alles aan doen om jouw huid te verbeteren. Een huid behandelen is één, een huid verbeteren en een goede begeleiding vraagt vakmanschap en inzicht. De juiste behandeling en de juiste producten op het juiste moment. Je bent toch niet standaard? En jouw huid toch ook niet. Want een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit op elke leeftijd.

  Allerlei behandelingen
  Wij zijn niet een van de vele, maar voor velen wel de enige! Odeon is jouw partner in huidverbetering. Daarom wordt er bij Huidverbeteringsinstituut Odeon onder andere gewerkt met mesotherapie, Face Setting, Tele-Gone, Dermatronic, spray tan, Striplac en de huidverbeterende behandelingen en producten van Ericson Laboratoire.

  Spray tan
  Wil jij ook op een snelle en veilige manier je zonnige kleur? Spray tan is er voor iedereen die er mooi en stralend wil uitzien, voor je trouwdag, festival, vakantie of een feestje. Maar ook voor mensen met zonneallergie of mensen die moeilijk bruin kunnen worden. Zo kun je alvast een kleurtje hebben vóór de vakantie. Nooit meer bleek in die strapless jurk of op het strand! Met spray tan zie je er mooi en gezond getint uit. Gek wat een bruiner tintje tegelijkertijd met je geest kan doen: je voelt je stukken beter, slanker, zekerder en energieker!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply