Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make up: dat is echt iets voor jou!
  Rate this post

  Binnen de permanente-make-upbranche is de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Permanente Feiten
  – Goedbeschouwd is permanente make-up goedkoper dan gewone make-up, omdat één tot drie jaar mooi blijft. Wanneer je het jaarlijks of tweejaarlijks laat bijwerken, heb je er nog langer plezier van.
  – De PMU wordt altijd eerst voorgetekend, zodat je precies kunt zien wat het resultaat wordt.
  – De kleur van de PMU wordt gekozen op basis van jouw wensen en je haarkleur. In combinatie met je huidtype bepalen deze factoren de kleurkeuze van de pigmenten.
  – Een behandeling duurt tussen een uur en anderhalf uur.
  – Een PMU-behandeling is niet pijnlijk, maar het is ook niet zo dat je er niets van voelt. Met een verdovende crème die je zelf op doktersvoorschrift bij de apotheek kunt halen, kun je het gebied rond je ogen, wenkbrauwen en/of lippen verdoven.
  Een behandeling met PMU is helemaal veilig.
  – Het eindresultaat is pas na enkele weken optimaal.

  Er goed uitzien is geen toeval
  PerfectVision is een praktijk voor huid­ver­betering, lichaamsbehandelingen en huid­therapie, gevestigd in Almere-Buiten. Je kunt er terecht voor allerlei andere hoogwaardige behandelingen en therapieën voor zowel lichaam als huid voor jong én oud. Van schoonheids­behandelingen tot ontspanningsarrangementen voor mannen en vrouwen. Er goed uitzien is geen toeval, maar het resultaat van consequente huidverzorging!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply