Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make-up: kies voor gemak!
  Rate this post

  Overweeg jij permanente make-up (PMU), maar twijfel je of dat wel veilig is? Binnen de PMU-branche is de afgelopen jaren veel veranderd.

  Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Permanente feiten
  – Goedbeschouwd is permanente make-up goedkoper dan gewone make-up, omdat één tot drie jaar mooi blijft. Wanneer je het jaarlijks of tweejaarlijks laat bijwerken, heb je er nog langer plezier van.
  – De PMU wordt altijd eerst voorgetekend, zodat je precies kunt zien wat het resultaat wordt.
  – De kleur van de PMU wordt gekozen op basis van jouw wensen en je haarkleur. In combinatie met je huidtype bepalen deze factoren de kleurkeuze van de pigmenten.
  – Een behandeling duurt ongeveer 2 uur.
  – Een PMU-behandeling is niet pijnlijk, maar het is ook niet zo dat je er niets van voelt. Met een  verdovende crème die je zelf op doktersvoorschrift bij de apotheek kunt halen, kun je je wenkbrauwen en/of lippen verdoven.
  – Een behandeling met PMU is helemaal veilig.
  – Het eindresultaat is pas na enkele weken  optimaal.

  Vakvrouw
  PMU-specialiste Bianca Broer van het GGD-gecertificeerde Amazing cosmetics is vakkundig geschoold bij hét opleidingsinstituut van Irma Hulscher. ‘Ik heb daar alle specialisaties geleerd en ik volg nog steeds regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken’, vertelt Bianca enthousiast.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply