Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make-up voor een perfecte oogopslag
  Rate this post

  Steeds meer mensen willen ’s morgens verzorgd de deur uitgaan. Gelukkig heeft de schoonheids­specialist voor jou de oplossing: je kunt jouw wenkbrauwen en oogleden laten verfraaien!

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer 2 jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

  Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris
  uiterlijk. Het ziet er natuurlijk uit.

  Zorgvuldigheid
  Het aanbrengen van permanente make-up moet zorg­vuldig gebeuren. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige pigmenten, die geen kankerverwekkende stoffen bevatten.

  Specialiste Mijke Boudens heeft, voorafgaande aan de behandeling, met jou een intakegesprek, waarbij in nauw overleg met jou de vorm en kleur worden bepaald van de eyeliner of de wenkbrauw. Daarna wordt met behulp van een naald de kleurstof ingebracht.

  Voor wie is permanente make-up geschikt?
  – Voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van
  hun wenkbrauwen
  – Voor mensen die weinig of tijdelijk minder
  haargroei hebben
  – Voor alopeciapatiënten

  Masterclass of basisopleiding volgen?
  Je kunt alleen een privétraining volgen. Waarom?
  Omdat dit vak vaardigheid en discipline vereist en zo gaat alle aandacht naar jou als cursist. Ook is er de mogelijkheid om op locatie te komen. Master PMU-specialiste Mijke Boudens leert jou de juiste methode aan in diverse leerzame trainingen op het gebied van permanente make-up. Zo ben je er zeker van dat jij de techniek op een juiste manier, met de juiste materialen, aanleert voor een natuurlijk resultaat. Je bepaalt zelf aan welke onderdelen je deelneemt. Heb je de gehele opleiding ‘permanente make-up’ al doorlopen, maar loop je vast op sommige punten? Wil je tips en tricks en leren werken met de nieuwste technieken? Mijke geeft jou graag antwoord op al jouw vragen. Ze zal je begeleiden in jouw vak en je kunt op haar feedback rekenen.

  Over Mijke
  Topspecialiste Mijke Boudens heeft veel PMU-trainingen doorlopen bij bekende artiesten en erkende trainingscentra, waaronder Raffaelo Gargiullo, Natalia Smirnova, Sabina Saktitidi, Rusen Donmez, Edytha, Ecuri en Trendy Colors. Daarnaast heeft zij een driedaagse PMU-training gevolgd op een congres in Hongarije van Tunde Mehn, met diverse grote masters, waaronder Oksana en Alexandra.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply