Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make-up: veilig en natuurlijk
  Rate this post

  We zijn altijd op zoek naar noviteiten en technieken die ons leven makkelijker en leuker maken. Gemak dient de mens nietwaar en dat geldt ook voor je uiterlijke verzorging. Want als ­moderne vrouw wil jij er aan de ene kant altijd tiptop ­bijlopen, terwijl je er aan de andere kant het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt.

  Permanente make-up, je hebt er vast wel eens over ­gehoord, is dan beslist een uitkomst voor jou. Maar hoe veilig is dat nu eigenlijk en ziet het er wel natuurlijk uit? Het antwoord is een volmondig ja. Binnen de permanente make-upbranche is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Waren­autoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Natuurlijk effect
  Wil je een vollere wenkbrauw? De, met de hairstrokemethode aangebrachte gepigmenteerde haartjes, zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Maar wellicht past de schaduwtechniek meer bij jouw gezicht. Waar je ook voor kiest, het effect oogt natuurlijk. Datzelfde geldt voor het pigmenteren van eyeliners of lippen. Kies je voor een subtiel lijntje tussen je wimpers of wil je een verblindende oogopslag? Wil je de vorm van je lippen perfectioneren, ze iets groter laten lijken of ga je voor de lippenstiftlook? Kies samen met de specialist de kleur en vorm die bij jou past.

  Kies een echte specialist
  Alhoewel de naam anders doet vermoeden, is permanente make-up niet voor altijd. De pigmenten worden minder diep in de huid geplaatst dan bij een tatoeage, waardoor ze langzaam verbleken. Met een opfrisbehandeling worden de kleuren en lijnen weer bijgewerkt en eventueel subtiel veranderd. In de loop van de tijd kunnen je wensen omtrent je uiterlijk immers veranderen. Laat je daarom altijd goed adviseren en kies voor een geregistreerde praktijk die in het bezit is van een vergunning van de GGD. Op die manier ben jij verzekerd van de beste zorg en mooiste look!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply