Rate this post
 • Permanente make-up: verrassend natuurlijk
  Rate this post

  Met permanente make-up ben je dag en nacht ­verzorgd en heb je jarenlang plezier van een ­prachtig uiterlijk. Tineke Harland van Schoonheidssalon Mikado heeft verschillende opleidingen gevolgd voor permanente make-up, waaronder een privéopleiding. Dankzij deze gedegen opleidingen heeft ze al heel wat mensen blij gemaakt met een mooie eyeliner, wenkbrauwen of liplijn.

  Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op ieder moment verzorgd uit wil zien en is bedoeld voor mensen die:
  – geen wenkbrauwen meer hebben (onder andere door epilatie)
  – moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  – geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
  – contactlenzen dragen
  – geen strakke liplijn hebben
  – vollere lippen willen
  – veel aan sport doen
  – regelmatig door de regen moeten gaan

  Je hoeft nooit meer bang te zijn, dat je make-up niet meer goed zit bij een bezoek aan strand, zwembad of sauna. Ook voor mannen is permanente make-up een mooie oplossing om wenkbrauwen en ooglijn te accentueren of te herstellen.

  Zo werkt het:
  – Eerst komt het officiële gedeelte volgens de richtlijnen van de G.G.D., zoals het doornemen van de informatie en het invullen van een formulier.
  – Daarna wordt samen met jou de vorm getekend en wordt de kleur bepaald.
  – Voor het zetten van permanente make-up kom je altijd twee keer. Tussen beide keren moeten minimaal drie weken zitten.

  De wenkbrauwen worden gemaakt met hairstrokes. Hierbij worden heel fijne haartjes getekend met permanente make-up. Het resultaat is verrassend natuurlijk.

  Doet het pijn?
  Dat is heel moeilijk te zeggen, omdat de pijngrens bij iedereen anders ligt, maar er kan gewerkt worden met ­verdoving. Heel belangrijk is dat je de pigmentist wel ­helemaal vertrouwt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply