Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • permanente make-up verwijderen zonder laser
  Rate this post

  Helaas komt het regelmatig voor dat mensen permanente make-up hebben laten plaatsen en niet tevreden zijn over de vorm of kleur van de wenkbrauwen. Daar kun je nu wat aan doen!  

  Wij hebben nu ook dé oplossing voor het verwijderen van slecht geplaatste permanente make-up en tattoos.

  Onlangs kwam de in deze wereld bekende Linda Paradis naar Nederland om een 2-daagse mastertraining aan een 20-tal vakspecialisten te geven. Wij zijn erg blij dat we deze nieuwe en unieke techniek nu ook kunnen aanbieden. Uniek is dat we met de nieuwe techniek ook kleine bodytattoos kunnen verwijderen.

  Veilig en effectief
  Bij deze techniek gebruiken we een vloeistof, die met een naald in de huid wordt gebracht en ervoor zorgt dat het lichaam de tatoeage automatisch afstoot. De vloeistof heeft een hoge PH-waarde (dus niet zuur en niet agressief) en bevat lichaamseigen stoffen. De methode is veiliger en effectiever dan welke andere methode dan ook. Dit maakt behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zoutzuurvloeistoffen of laserapparatuur overbodig.

  Versterking
  Steeds meer mensen weten de weg naar Be Younique te vinden. Om aan de vraag te kunnen voldoen, versterkt Desney Kwekkeboom sinds kort het team. Desney is ook allround PMU- specialist en heeft ook een passie voor permanente make-up.

  Samen staan Monique en Desney garant voor het  zetten van mooie wenkbrauwen, eyeliners en full lips. Daarnaast bieden ze ook wenkbrauwtreatments en  IPL-behandelingen (definitief ontharen) aan.

  Bij Be Younique ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en een eerlijk advies.

  Over Be Younique
  Be Younique is de salon van Monique Klein ­Wolterink. Monique heeft al bijna 20 jaar ervaring met permanente make-up, en heeft zich volledig gespecialiseerd in permanente make-up. Ze is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied, mede doordat ze een aantal keren per jaar mastertrainingen van internationale professionals volgt. Monique ziet het als een uitdaging om zodanig natuurlijk uitziende wenkbrauwen te creëren, dat die niet van echt te onderscheiden zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply