Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make-up
  Rate this post

  Bij Made by Yvette kun je terecht voor het professioneel laten aanbrengen van zowel cosmetische als medische permanente make-up, en voor het laten corrigeren van foutieve permanente make-up. Experts hebben Yvette Bisschop de techniek bijgebracht, en ze kan deze op een uitstekende wijze toepassen. Het is haar passie om je er iedere dag mooi en verzorgd te laten uitzien!

  Met permanente make-up kunnen onder meer de wenk­brauwen, eyeliner en lippen behandeld worden.

  Wenkbrauwen
  Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen kunnen met permanente make-up aangevuld worden. Ook bij het totaal ontbreken van eigen haartjes kan een prachtig resultaat behaald worden. Er wordt gekeken naar vorm en kleur, passend bij je gezicht. Made by Yvette is gespecialiseerd in de 3D-hairstroketechniek. Een schaduwwenkbrauw is vergelijkbaar met een wenkbrauw die je met een wenkbrauwpotlood of met poeder hebt aangebracht; prachtig bij de oudere huid!

  Eyeliner
  Eyeliners laten de ogen spreken. Of je nu kiest voor een subtiele rand tussen de wimperhaartjes of liever een iets bredere lijn: er is veel mogelijk.
  Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, dat niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken, maar lijkt niet op make-up. Hierdoor is een infralash ook heel geschikt voor mannen.
  Graficliner is een volle eyeliner die mag opvallen; ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.
  Smudgy eyeliner is een uitgeschaduwde eyeliner, bestaande uit twee of drie kleuren, oplopend van donker naar licht. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

  Lippen
  Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. De doorbloeding wordt minder, waardoor er een onregelmatige liplijn ontstaat. Een liplijn voorziet de mond (weer) van duidelijke contouren en kan kleine oneffenheden corrigeren. De kleur kan dichtbij je eigen lipkleur gekozen worden, of je kiest voor een kleur die meer aanwezig is.
  Met LipShadow wordt bij ingeschaduwde lippen eerst de liplijn aangebracht, en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Bij FullLips, het volledig inkleuren van de lippen, wordt ook eerst de liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd.
  Met permanente make-up kan ook schisis (hazenlip) gecamoufleerd worden.

  Overige doeleinden
  Permanente make-up kan ook ingezet worden bij vitiligo en alopecia, voor tepel- en tepelhofpigmentatie en areata. Vitiligo is een aandoening waarbij bepaalde pigmentafwijkingen optreden. Dit kan soms verfraaid worden met een pigmentatiebehandeling zodat het minder opvalt.

  Alopecia areata is een haaraandoening waarbij plaatselijke en mogelijk algehele kaalheid ontstaat. Door pigmentatie van wenkbrauwen en een eyeliner kan meer uitdrukking aan het gezicht worden gegeven.

  Tepel- en tepelhofpigmentatie kunnen een uitkomst bieden voor diegenen die na een borstreconstructie geen tepel
  en/of tepelhof meer hebben. Deze behandeling is ook
  toepasbaar bij een borstverkleining.

  Het is ook mogelijk om een litteken minder opvallend te maken, zoals littekens ten gevolge van haartransplantatie, facelift, acne of automutilatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply