Rate this post
 • Personal Training en coaching
  Rate this post

  Personal Training en coaching zoals het hoort te zijn: professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en trainen in een inspirerende trainingsomgeving, met resultaten die ertoe doen. Je vindt het bij de personal training en lifestylestudio van GO180 Personal Trainers in Leeuwarden.Wij begeleiden en motiveren mensen die op een verantwoorde en actieve manier blijvend hun leefstijl willen veranderen.

  Is je doelstelling afvallen, verbeteren van je figuur of conditie, het verbeteren van je voedingsgewoonten of wil je weten hoe je gericht moet trainen en leren het maximale uit jezelf te halen? Welke reden dan ook, GO180 Personal Trainers trekken je naar een hoger plan, zelfs voorbij je eigen doelstellingen!

  Voedingsadvies
  Voeding gaat een cruciale rol spelen in het behalen van de gewenste resultaten. Wanneer je serieus aan de slag gaat met je lijf, is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en vooral ook de juiste hoeveelheden. Eet je te veel, dan zal dit de resultaten net zo hard in de weg staan als wanneer je te weinig eet of wanneer er te weinig variatie wordt toegepast in het eetpatroon.
  Daarnaast is het belangrijk dat de doelstelling wordt bewaakt. Elke week zal er daarom een tussentijdse eva­luatie plaatsvinden om de voortgang te meten. Hiernaast ontvang je wekelijks een nieuw eetschema met uitgeschreven dagschema’s afgestemd op jouw energie­behoefte en doelstelling.

  Lifestyle
  Alles begint en eindigt bij je gedrag. Het mooie is dat je gedrag kunt veranderen. Door middel van lifestylecoaching maken we je bewust van je oude gewoonten en leren we je tegelijkertijd om nieuwe gewoonten aan te leren en toe te passen. Verandering is namelijk pas mogelijk na bewustwording.
  We zeggen niet wat je moet doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven. En dat wil je uiteindelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply