Rate this post
 • Personal Training is je stok achter de deur
  Rate this post

  Heb jij ook momenten waarop je graag wilt starten met aanpakken om je fitter of sterker te voelen? Wil je dingen beter kunnen volhouden, lekker in je vel zitten, trots op jezelf zijn en tevreden zijn met wie je bent? Wil je graag, maar weet je niet goed hoe en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kan een personal trainer jouw uitkomst zijn!

  Bij Vitanique begint het met het bouwen van vertrouwen tussen jou en je trainer. Een persoonlijke benadering en aandacht voor jou, je lijf en je verhaal. In een eerste kennismakingsgesprek verhelderen we je doelen, kijken we wat je nou echt wilt en bepalen we samen via welke weg we jouw doelen gaan halen.
  Personal Training staat voor resultaat. We bewegen en/of coachen effectief, één op één. We halen het maximale eruit. Dat is voor iedereen anders. Sommigen hebben een ‘schop onder de kont’ nodig, anderen moeten juist wat worden afgeremd.

  Je hebt maar één lichaam. Kies daarom niet alleen voor iemand met wie je een klik hebt. Ga voor een trainer die een passende opleiding heeft, kennis van beweging, weet wat voeding met je lijf doet en wat voor effect een gezond lichaam op je denken heeft en andersom.

  Belastbaarheid
  Vitanique is er om zowel gezonde mensen als mensen met een lichamelijke beperking te begeleiden naar een fitte en vitale leefstijl. We werken met protocollen die wetenschappelijk zijn onderzocht dus we bieden je alleen dat wat bewezen werkt.
  We bouwen het plan op aan de hand van een intake en ­beweegscan zodat je belastbaarheid kan groeien in plaats van afnemen. Wat heeft jouw lijf nodig? Dat is ons uitgangspunt. Personal Training is niet vrijblijvend: jij moet iets willen aanpakken of verbeteren en daar kunnen wij je mee helpen. Niet andersom.

  Variatie
  Dat (goed!) bewegen een medicijn is tegen allerlei klachten, ziektebeelden en stress, dat weten we allemaal. Maar eenzijdig trainen en belasten is niet altijd het beste. Daarom is iedere training van Vitanique anders en dagen we je uit om de grens te verleggen. Zo houden we het progressief maar ook plezierig om te doen!
  Vitanique is uniek omdat we afspreken op locatie, het liefst in de buitenlucht. Maar ook bij je thuis, in de natuur of op een geschikte binnenlocatie.

  Wil jij de stap zetten naar een vitaler bestaan? Je ideale gewicht bereiken of mentaal en fysiek sterker worden? Wil je hoge(re) prestaties kunnen leveren? Gun je jezelf een professional die je hierbij kan helpen? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply