Rate this post
 • Personal training: jouw stok achter de deur
  Rate this post

  Wil jij jouw lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond ­gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig ­beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.
  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en ­gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden.
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel.
  Stefan en Rowin Alfons, vader en zoon, zijn de personal trainers van Totally in Shape. Ze geven training op een hartelijke, energieke, motiverende en inspirerende manier. Na een uitgebreid intakegesprek, waarin onder andere jouw doelstellingen worden vastgelegd, wordt bepaald welk traject bewandeld moet worden om jouw doelstelling te realiseren.
  Ook je mentale conditie en mindset zijn bepalend voor het al dan niet behalen van je doelstellingen. Stefan is mental coach en per juni 2017 Stress Counselor.
  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply