Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Personal Training
  Rate this post

  Wil jij op een effectieve en verantwoorde manier blijvend slanker, fitter en sterker ­worden? Ben je al aan het sporten, heb je al van alles geprobeerd, maar zie je geen resultaten? Ontbreekt het je aan energie, geef je prioriteit aan andere dingen of weet je niet precies wat het beste is om te doen? Met de juiste begeleiding kun je ervoor zorgen dat je jouw doelen wél bereikt. De personal trainers van Tara Ravenna Training weten wat jij in jouw situatie nodig hebt, en bieden je een traject op maat.

  Tara Ravenna Training is opgericht door Tara Ravenna, die veel opleidingen heeft gevolgd op het gebied van coaching, bewegen, voeding en gezondheid. Kennis en ervaring staan hoog in het vaandel bij Tara Ravenna Training. Mede daardoor kan het team van Tara Ravenna ­Training resultaat bieden.Tijdens de Personal Trainingen wordt functioneel getraind, wat betekent dat er vrijwel geen gebruik gemaakt wordt van fitnessapparatuur. Er wordt gewerkt met lichaamsgewicht en allerlei materialen zoals de kettlebell, TRX en dumbells. Je traint op een progressieve manier (opbouwend), waardoor je iedere keer het maximale uit je training haalt.
  Je sport in één van de twee zalen van de eigen studio van Tara Ravenna Training in een prachtige, motiverende omgeving. Plezier in het bewegen staat er voorop. Je leert alles over techniek, houding en welke soort training het beste voor je is, zodat je na je traject je resultaat zelf kunt behouden en niet aan de begeleiding vastzit. De Personal Training kan voor jou alleen of samen met iemand zijn.

  Voedingsadvies
  Je krijgt naast de trainingen ook een uitgebreid voedingsadvies. Dit voedingsadvies legt de ­basis voor een verandering in je levensstijl. Je blijft ook na je traject op deze manier eten. Het is geen dieet, maar ‘gewoon’ gezonde voeding. Dit is samen met de Personal Training de perfecte combinatie om resultaat te behalen.

  Gratis intake & metingen
  Tijdens de gratis en vrijblijvende intake kun je al je vragen stellen. Besluit je te starten, dan ­vinden eerst nog de test en metingen plaats. Van deze gegevens krijg je een overzicht en de metingen worden geregeld herhaald.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply