Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Persoonlijk afscheid, zonder zorgen

  Als een dierbare na ziekte komt te overlijden, word je overspoeld met verdrietige emoties. Die emoties hoeven niet weggestopt te worden; die mogen er zijn en daarvoor de ruimte krijgen is belangrijk. Gevoelens van onrecht, boosheid en machteloosheid komen vaak voor en van binnen vreten ze aan je. Je hoofd loopt over en je voelt je moe. Als je ook nog eens moet nadenken over de uitvaart, kan dit te veel worden.

  Ruimte voor verdriet
  Het is belangrijk dat de uitvaart naar wens verloopt, dat het persoonlijk is en dat de uitvaart jou het gevoel geeft dat het ‘klopt’: dat dit de juiste uitvaart is voor jouw dierbare. Je bent bang dat als je de uitvaart te veel aan de uitvaartverzorger overlaat, dat het misschien niet geheel aansluit bij jouw wensen. Bij Uitvaartcentrum Boerhaave­laan hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Zij luisteren aandachtig én zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt, zodat er ruimte overblijft voor jouw verdriet. Zij staan voor jou klaar! De medewerkers begrijpen dat een uitvaart maar één keer geregeld kan worden en streven daarom naar het leveren van de beste kwaliteit. Verlies raakt diep en rouwen doet iedereen op zijn eigen manier. Daar moet altijd aandacht voor zijn.

  Jouw wensen in vertrouwde handen
  Door jarenlange ervaring kunnen de goed opgeleide uitvaartverzorgers van Uitvaartcentrum Boerhaavelaan jou bijstaan. Zij zullen samen met jou kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Jouw wensen bepalen de koers en samen komen jullie tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid. De medewerkers zijn er op de momenten dat jíj ze nodig hebt. Jij bepaalt wat je zelf wilt regelen en wanneer en wat je aan hen wilt overlaten. Gelukkig hoeft niet alles op stel en sprong bepaald te worden. Voor veel zaken kun je rustig de tijd nemen. Als je veel zelf wilt doen en regelen, zorgen zij ervoor dat je geen zaken over het hoofd ziet. Je staat er niet alleen voor!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply