Rate this post
 • Persoonlijk en dichtbij
  Rate this post

  In het Mammacentrum Harderwijk, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, kunnen patiënten uit de hele regio en daarbuiten snel terecht. In het Mamma­centrum worden alle patiënten met een afwijking in de borst behandeld, begeleid en gecontroleerd. In tachtig procent van de gevallen gaat het gelukkig om een goedaardige afwijking in de borst. Om niet lang in onzekerheid te hoeven zitten, kunnen patiënten in Mammacentrum Harderwijk binnen twee werkdagen terecht. Patiënten krijgen onderzoek en uitslag op één dag.

  In het Mammacentrum staat een gedreven mammateam klaar met één gezamenlijk doel: optimale borstzorg. Alle professionals van het Mammacentrum hebben ervoor gekozen zich te specialiseren in borstkanker. Zij werken volgens de laatste richtlijnen en hebben oog voor ieders individuele situatie. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met partners van het Mammacentrum, zoals het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, het klinisch genetisch centrum in Utrecht en de Radiotherapiegroep in Arnhem.

  Persoonlijk contact
  De woorden ‘persoonlijk’ en ‘dichtbij’ kenmerken het ­Mammacentrum Harderwijk. Dit begint al bij het eerste ­contact. Alle patiënten krijgen een vast aanspreekpunt ­binnen het Mammacentrum waarmee ze altijd contact ­kunnen opnemen.

  Kwaliteit
  Het Mammacentrum is in het bezit van het zogenoemde ‘roze lintje’. Dit betekent dat het centrum voldoet aan de strenge eisen die de Borstkankervereniging Nederland stelt aan patiëntgerichte borstkankerzorg in Nederland.

  Je zorgt voor elkaar
  Kiest u voor het Mammacentrum van St Jansdal? Dan kiest u voor snelle, veilige en betrouwbare zorg, kwaliteit en gastvrijheid. Wij zeggen heel eenvoudig: ‘Je zorgt voor elkaar!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply