Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
2.4/4 - (1 stemmen)
 • Persoonlijk en kleinschalig
  2.4/4 - (1 stemmen)

  Lisa’s Studio is in september 2009 ­geopend, voornamelijk voor Pilates en als aanvulling op het lesrooster BBB (Buik, Billen en Benen) en Piloxing (boksen en ­Pilates). De lessen worden in kleine groepen gegeven, maximaal 10 personen, en dat is de kracht van Lisa’s Studio: hoge kwaliteit en laagdrempelig!

  Lisa’s Studio was en is op zoek naar ander publiek dan het publiek dat naar de sportscholen gaat. Er lopen genoeg mensen rond met de gedachte dat zij moeten of willen sporten, maar ergens houdt iets hen tegen. Dat kan onzekerheid zijn, het te druk hebben, geen tijd hebben, chronische pijn, ‘te duur’ enzovoort. Door het werken met kleine groepen en een laagdrempelige studio waar jij je snel thuisvoelt, is er voor iedereen wel een geschikte les: Pilates! Elke week is de les anders, en dat komt door de verschillende materialen die worden gebruikt in de lessen, zoals een kleine bal, een grote bal, elastieken en dumbbells (1 kg). Pilates staat voor flexibiliteit, houding en kracht. Op rustige muziek train je alle spieren waarvan jij denkt: ‘Heb ik die ook?’. De oefeningen worden voornamelijk op de grond gedaan. Na elke les is er gelegenheid voor een kopje thee of het stellen van vragen. Het leukste van Lisa’s Studio is dat iedereen ‘gelijk’ is. Jong, oud, dik, dun, moeders, dochters, groepen vriendinnen: iedereen traint met elkaar. De jongste is 16 jaar en de oudste is 75 jaar, en dat maakt het zo bijzonder om ­lessen te volgen bij Lisa’s Studio.

  Ik geef ook, op aanvraag, Personal Training. Deze training duurt 45 minuten en wordt ­helemaal op jou afgestemd rond conditie, spierversterking, kracht en afvallen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply