Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Persoonlijke aanpak voor jouw doelstelling
  Rate this post

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je genoeg energie hebt om leuke dingen te doen met je gezin, vrienden en familie? Dat je energie hebt voor 10?

  Personal Fitness Veldhoven is een lifestyle- en fitnessstudio waar je in alle privacy kunt trainen. Bij de personal coach kun je terecht voor training, voedingsadvies en coaching, en krijg je advies om thuis ook te kunnen trainen. Je deskundige personal coach is er om jou te motiveren en te coachen, zodat jij je doelstelling bereikt. Dit kunnen doelstellingen zijn met betrekking tot afvallen, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of misschien heb je last van burn-outsymptomen. Trainer / coach Svetlana Gizbrekht maakt gebruik van het fitness- en lifestyleprogramma ‘FIT for LIFE’. Dit programma is gebaseerd op 3 pijlers: ­beweging, voeding en mental coaching. Svetlana gaat iedere week met jou aan de slag in haar studio. Daarnaast krijg je oefeningen, fitnessmateriaal en een persoonlijk voedingsadvies om thuis mee aan de slag te gaan. Door deze combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching zul je merken dat je beter in je vel zit en gezonder gaat leven.
  Wil jij graag de oplossing voor jouw problemen? Wil jij graag haalbare doelstellingen met 100% garantie (we gaan kosteloos door als je jouw doelstelling niet behaalt)? Dan biedt ­Personal Fitness Veldhoven voor jou de oplossing. Als je besluit om aan de slag te gaan met het ‘FIT for LIFE’-programma, vindt er een uitgebreid gesprek plaats over jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand hiervan stelt Svetlana een persoonlijk programma en advies voor jou op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply