Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Persoonlijke begeleiding bij afvallen
  Rate this post

  Circa 50% van alle Nederlanders is te zwaar. Overgewicht kan tot vele problemen leiden, zoals een energietekort, concentratieproblemen, pijnklachten, gewrichtsklachten, maagzuur, cellulitis, ­slaapproblemen en benauwdheid. Daarnaast kan het ook leiden tot nog grotere ­gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Veel mensen moeten door overgewicht beginnen met medicatie.

  Een persoonlijk en voor jou speciaal op maat gemaakt programma zorgt ervoor dat je niet alleen afvalt, maar ook dat jouw lichaam letterlijk gezonder wordt. Jouw lichaam en gewicht in balans houden, daar gaat het om. Dit doe je niet door dure pillen, poeders of shakes te gebruiken, maar door ‘normale’ voeding tot je te nemen. De kracht van het Cure4Life-programma zit hem in de combinatie, samenstelling en hoeveelheden van normale, gezonde voeding.

  Persoonlijk programma
  ‘Bestrijd niet alleen de symptomen, maar pak de oorzaken van overgewicht aan!’ Dat is het credo van Cure4Life. De oorzaak van overgewicht is vaak een verstoorde ­hormoonhuishouding.
  Het Cure4Life-programma is een medisch onderbouwd voedingsprogramma. Aan de hand van bloed-, urine- en speekselwaarden, wordt er voor jou een speciaal op maat gemaakt programma samengesteld. Het programma verbetert de disbalans in de hormoonhuishouding, waardoor je op een verantwoorde manier een gezonde gewicht kunt bereiken. In veel gevallen wordt hierdoor het ­medicatiegebruik verminderd en zien je bloedwaarden en bloeddruk verbeteren.

  Unieke aanpak
  Henriëtte Hummel van Cure4Life: ‘Door de focus te leggen op de individuele situatie en omstandigheden van de cliënt, zijn we in staat om de oorzaken goed in kaart te brengen. Dit doen we tijdens een eerste gratis intakegesprek. Wie het programma correct volgt, kan een gewichtsverlies verwachten van 5 tot 8 kilo per maand, zonder hongergevoel!’ Het persoonlijke voedingsprogramma is volledig afgestemd op jouw individuele profiel, want een algemeen dieet voor iedereen werkt niet. Dat hebben ze bij Cure4Life goed gezien. De medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van overgewicht, voeding en gezondheid. Deze unieke combinatie wordt ingezet om iedereen ­persoonlijk te begeleiden naar een passende leefstijl. Door kennis en inzicht over te dragen, ben jij in staat om de juiste keuzes te maken voor een gezond en gebalanceerd leven. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend eerste informatiegesprek.

  Nieuw: Universal Contour Wrap!
  Versterken, verstrakken en verstevigen. Dat is wat de Univeral Contour wrap doet met het gehele lichaam. De Universal Contour Wrap (of kortweg UCW) is een unieke natuurgeneeskundige inpakmethode met wikkels en een klassieke Dode Zee-kleioplossing. Het doel van de behandeling is een sterke ontgifting, ondersteuning van het afslankproces en revitalisatie van het hele lichaam. De Universal Contour Wrap verwijdert de afvalstoffen tussen de huid en het bindweefsel, verwijdert dode huiscellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens en striemen minder zichtbaar en garandeert een groot en langdurig centimeterverlies. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling is 25 tot 35 cm.
  UCW bestaat al meer dan 20 jaar en wint nog dagelijks aan populariteit. Oorspronkelijk werd de Universal ­Contour Wrap aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten, en nu wordt die ook gebruikt voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en centimeterverlies voor mannen en vrouwen. Het is een unieke detoxbehandeling voor iedereen die zich beter in zijn lichaam wil voelen. Het is een perfecte behandeling, ook na een zwangerschap, of na en tijdens het afvallen. Het is de ideale start van een afslankkuur of als algemene gezondheidsbehandeling. Ontgiften en ontslakken gaan samen met afvallen. De ontgifting zal de afslankkuur in positieve zin beïnvloeden, en natuurlijk ook de huid haar flexibiliteit teruggeven om te kunnen inkrimpen en een zo mooi mogelijk eindresultaat te behalen en snel centimeterverlies te krijgen, zodat die ene jurk of rok toch weer net wel past.
  De Universal Contour Wrap is nu ook bij Cure4Life in Alkmaar! In november en december 2016 krijg je 10% introductiekorting op alle losse behandelingen van de Universal Contour Wrap.
  Kijk voor meer informatie op www.innerlijkfit.nl of neem contact op met Henriëtte Hummel.

  Over Henriëtte Hummel
  Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in de ­provincie Noord-Holland. Ik begeleid mensen naar een gezond en gelukkig lichaam. Naast dat ik gewichtsconsulent ben, ben ik ook therapeut natuurvoeding, orthomoleculair suppletieadviseur en gespecialiseerd in het ontzuren en ontslakken van het lichaam. Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging B.G.N. Daardoor zijn er mogelijkheden tot vergoeding via de zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply