Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw herstel
  Rate this post

  Al heel veel mensen kennen de positieve effecten van yoga op hun gezondheid, maar toch is voor sommigen de drempel wat te hoog om zich aan te melden voor ­groepslessen, terwijl ze yoga goed kunnen gebruiken om hun gezondheid te verbeteren.

  Heb je een blessure? Heb je angstgerelateerde klachten of een burn-out? Ben je herstellende van een operatie? Dan is een Personal Yoga Coach begeleiding misschien iets voor jou. Jouw hulpvraag bepaalt hoe we samen aan de slag gaan. Na een eerste gratis intakegesprek bepalen we een plan van aanpak, helemaal persoonlijk op jou afgestemd. Dit plan van aanpak bestaat uit een serie yogahoudingen en adem- en ontspanningstechnieken.Natuurlijk sta ik gedurende het hele proces voor je klaar, maar vooral door het zelf te doen, te ervaren en te voelen, zul je al snel positieve resultaten boeken. De gezondheid van je lichaam, geest en adem zullen merkbaar verbeteren. De Personal Yoga Coach Begeleiding duurt 6 tot 8 sessies van een uur (per week of tweewekelijks). De begeleiding is veilig en discreet, en is op jou persoonlijk afgestemd. Yoga biedt een uitstekende ondersteuning bij het verbeteren van je gezondheid. Je kunt de Personal Yoga Coach Begeleiding dan ook zien als een investering in jezelf.
  Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor ‘gewone’ yogalessen, die geschikt zijn voor iedereen, of je nu stijf of lenig bent, oud of jong of een lichamelijke beperking hebt. Om de positieve effecten van yoga te ervaren, hoef je namelijk niet op je hoofd te kunnen staan of andere ingewikkelde houdingen aan te nemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply