Rate this post
 • Persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling
  Rate this post

  Wanneer je met een crisis (zoals een ernstige ziekte) geconfronteerd wordt, kunnen vragen opkomen als ‘Waarom moet ik deze ellende meemaken?’, ‘Wat gebeurt er met mij als ik sterf?’ en ‘Wat doe ik hier op deze wereld?’. Je persoonlijke ontwikkeling komt in een stroomversnelling, en het is soms lastig om nog aansluiting te vinden bij familie en vrienden die je ervaring(en) niet kunnen delen. Dan sta je voor je gevoel alleen. Waar kun je terecht voor een antwoord op deze diepzinnige vragen?

  In praktijk De 8ste Sleutel helpt Ellen je via transpersoonlijke therapie om belangrijke inzichten te verkrijgen. Ze begeleidt je op een spirituele reis waarin je antwoorden ontvangt en ervaringen opdoet die je kunnen helpen in het moeilijke proces waarin je je bevindt of hebt bevonden. Met behulp van focus bereik je een mentale staat waarin je verhoogd bewustzijn hebt. Zaken die in het dagelijks bestaan verborgen blijven, kunnen naar boven komen. Je ontvangt helder antwoord op diepzinnige vragen en er vinden vaak bijzondere ervaringen en ontmoetingen plaats. Deze ervaringen zijn van belang voor je dagelijks functioneren. Met begrip, nieuwe kennis en ­heling komt er ruimte en vandaaruit beweging.
  Met transpersoonlijke therapie bestrijk je meerdere niveaus van het menselijke spectrum: lichamelijk, cognitief, emotioneel, energetisch en spiritueel. Het effect van de therapie is dan ook wezenlijk transformerend. Aanleidingen: wens tot spirituele verdieping / verlies / angsten / depressie / relatieproblemen / hardnekkige lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.
  Nieuwsgierig of wil je proefpersoon zijn? Ga naar de interactieve lezing op 11 februari 2016 in het dorpscentrum te Oegstgeest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply