Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Persoonlijke hulp voor een zorgeloos bestaan
  Rate this post

  Na het overlijden van haar partner zat Mieke (73) vol vragen en twijfels: ‘Hoe moet het met de verzekeringen?’, ‘Ik kan helemaal niet internetbankieren’, ‘De auto verkopen: hoe moet dat?’, ‘Hoe gaat het eigenlijk met de belastingen?’

  Zorgenvrij bood hulp. En met succes: alle vragen van Mieke zijn inmiddels beantwoord. Mieke kan zich – mét al haar verdriet, maar zónder financiële zorgen – weer richten op de leuke dingen van het leven. En, dankzij twee privé-lessen bij haar thuis, kan ze inmiddels zelf internetbankieren.

  Helpen
  Bovenstaande is slechts een voorbeeld. Het laat zien wat Zorgenvrij doet: mensen helpen en ontzorgen. We leven namelijk in een wereld die voor veel mensen moeilijk is geworden, door computers en andere digitale apparaten, internetbankieren, digitale belastingaangiften enzovoort. Daar kunnen wij bij helpen. Ook wij kunnen niet alle vragen beantwoorden; daarom schakelen we waar nodig een specialist in. We weten wél, dankzij onze ervaring en een groot netwerk van betrouwbare partners, waar we die antwoorden voor jou kunnen vinden. Wij fungeren dus graag als een soort ‘menselijke Google’.

  Kennismaken
  Wil je kennismaken met Zorgenvrij? Wij hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Als je ons belt, krijg je altijd een persoon aan de telefoon. En voor ons eerste oriëntatiebezoek komen we bij je thuis. Gratis. Pas als je daarna met ons in zee gaat, vragen we een bescheiden vergoeding voor onze diensten.

  Zorgenvrij heeft haar werkgebied in de regio Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply