Rate this post
 • Perspectief op de toekomst!
  Rate this post

  Wanneer er een nieuw jaar aankomt, is dat de perfecte periode om te reflecteren. We kijken terug op het afgelopen jaar en bedenken wat we in de toekomst misschien anders willen doen. Maar door de huidige situatie is het soms moeilijk om te bedenken wat de toekomst ons zal brengen. Wat kun je verwachten, en wat wil je eigenlijk van het nieuwe jaar?

  Waarom behoefte aan perspectief?
  Al twee jaar lang zitten we in een bubbel waar voorlopig nog geen eind aan lijkt te komen. Het ‘normale leven’ is vaak ver weg. En wat we kunnen verwachten van het nieuwe jaar? Dat weten we voor een groot deel niet. Maar ons kunnen richten op positieve dingen in het leven, is wat ons de energie geeft om door te zetten. Niet zo gek dat je behoefte hebt aan wat perspectief. Aan weer bewust worden van welke dingen er nog wél kunnen, en hoe je jezelf nog wél in de watten kunt leggen. Want dat verdien je!

  Blik weer naar de toekomst
  Het is geen gemakkelijke tijd geweest. En daarom is het juist zo belangrijk om ook wat positieve zaken in het verschiet te hebben. Leuke dingen waar je naar uit kunt kijken, die je energie geven en op basis waarvan je er weer even tegenaan kan. Een goed begin is door jezelf af te vragen waar je eigenlijk blij van wordt. Op welke manier kom jij weer een beetje tot jezelf? Op welke momenten neem jij ruimte in om bij te komen? Dat kan zijn door me-time in te plannen, door lekker te bewegen óf door jezelf te verwennen met heerlijke huidbehandelingen.
  Een betere balans tussen in- en ontspanning zorgt voor meer rust en vertrouwen. En bij Instituut GAEA dragen de specialisten op hun manier daar graag aan bij! Gea vertelt: ‘Samen met jou gaan we op zoek naar balans en evenwicht in de gezondheid van de huid, voeten en levensstijl. We verkennen hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen en welke behandelingen en producten bij je passen.’

  Zicht op jouw huid
  Een manier om meer perspectief op jouw huidverbetering te kunnen scheppen, is door middel van een huidanalyse. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere lagen van de huid en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De diepe huidlagen zijn niet te zien met het blote oog. Met een speciaal huidanalyse-apparaat wordt het onzichtbare zichtbaar gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de huidtextuur, de droogte van de huid, de mate van huidveroudering, infecties, ontstekingen, verlies van stevigheid en veerkracht van de huid, maar ook aan huidverkleuringen zoals pigmentatiestoornissen.

  Kortstondig genieten
  Tijd voor jezelf hoeft niet altijd lang te duren. Soms is het al heel fijn dat je even een lekkere pauzewandeling kunt maken in de frisse lucht, een tijdschrift kunt lezen met een kopje thee of even genieten van een mooi nummer op de radio. Speciaal voor dit soort oplaadmomentjes biedt Instituut GAEA de ‘lunch-time treatment’, voor iedereen die behoefte heeft aan snel en zichtbaar resultaat. Heb je last van een huidprobleem en vind je het prettig om kort en snel geholpen te worden? Dan is deze behandeling van maximaal 30 minuten ideaal!

  Wist je dat…
  …Instituut GAEA zich richt op een natuurlijke manier van huidverbetering? Daarom maken ze gebruik van huidverbeterende producten van Environ en Jane Iredale. Maar wist je dat zelfs de thee van Té-adoro die ze schenken bijdraagt aan de verbetering van de huid?

  Alles onder één dak
  Het mooie aan Schoonheidsinstituut GAEA is dat je er voor van alles op beautygebied terecht kunt: van een professionele make-upsessie tot een heerlijke manicure of pedicure. En dat alles onder één dak. ‘Ja, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, medisch pedicure, manicure en voedingsadviseur’, somt Gea Bruins op. ‘Het leven is turbulent, hectisch en gehaast. Stress en burn-out zijn begrippen die we als normaal beschouwen. Mijn klanten stel ik helemaal centraal, zodat ze kunnen ontspannen en tot rust komen. De naam van mijn schoonheidsinstituut is met zorg gekozen. ‘GAEA’ betekent ‘Moeder Aarde’. Die betekenis kenmerkt de manier van werken en handelen van mijn praktijk. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke producten en stel in overleg met jou een behandelprogramma samen om het evenwicht tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid weer in balans komt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply