Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pigment is de nieuwe rimpel geworden
  Rate this post

  Sandra (46): ‘Fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid.’ Dit zijn de dingen waar ik altijd aan dacht bij het ‘ouder worden’. Waar ik nooit bij stil had gestaan was dat pigmentvlekken ook mijn huid zouden kunnen ontsieren. Het lijkt wel of pigment de nieuwe rimpel is geworden.

  De donkere vlekken kwamen vooral voor rondom mijn wangen en op mijn decolleté. Ook mijn ochtendritueel werd steeds langer omdat ik met concealer de plekken zorgvuldig probeerde te verbergen. En helaas bereikte ik geen enkel resultaat met speciale crèmes tegen pigmentvlekken. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een huidspecialiste, en kwam ik terecht bij Cindy Bos. Zij heeft mij erg goed geholpen! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

  Expert aan het woord
  Huidspecialiste Cindy Bos Meulendijk: ‘Heb jij net als Sandra last van pigmentvlekken op je huid?
  Naarmate je ouder wordt kunnen deze pigmentvlekken ontstaan. Vaak komen ze voor in je gezicht, hals, decolleté maar ook op je handen en onderarmen. Pigmentvlekken kunnen je er ouder uit laten zien, én dat is uiteraard niet wat je wil! Bij Take Time 4 Beauty helpen wij je snel en effectief van je pigmentvlekken af. De meest gebruikte methode is de Nd-Yag laser. Deze laser is zéér effectief en volledig veilig voor de huid. Vlekken op je handen, onderarmen en in je gezicht kunnen hiermee behandeld worden. Daarnaast kan een dieptepeeling met bepaalde fruitzuren ook bijdragen aan het verminderen van pigmentvlekken. Deze behandeling is ideaal wanneer het pigment over je gehele gezicht verdeeld is en niet strak omlijnd is. Fruitzuurpeelings worden verder ingezet bij hormonaal pigment, onder andere het zwangerschapsmasker genoemd. Daarnaast helpen deze peelings ook bij een groter oppervlak, zoals de hals.’

  ‘Allereerst zal ik je huid analyseren tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Op deze manier kan ik je adviseren welke behandeling het beste bij jou past. Ditzelfde heb ik ook gedaan bij Sandra, en zij is door de behandeling met de Nd-Yag laser, van haar storende bruine vlekken in haar gezicht én decolleté af.
  Haar huid oogt een stuk jonger!’

  Dat scheelt meer dan een haartje!
  Wil jij ook altijd gladde benen, maar heb jij geen om je elke ochtend te scheren? Begin dan nu met definitief ontharen! De nieuwe, innovatieve lasertechniek waarmee je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief kunt laten verwijderen: de Soprano ICE laser! Cindy: ‘Bij traditionele laserontharing wordt de haarwortel met een enkele dosis hoge energie per lasershot behandeld. Dit geeft een behoorlijke pijnreactie en kan de huid beschadigen. De Soprano ICE-technologie verwarmt juist geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat het haar teruggroeit. De Soprano ICE is geschikt voor alle huidtypen, en je kunt de behandelingen het hele jaar door ondergaan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply