Rate this post
 • Pigmentvlekken. En nu?
  Rate this post

  Ineens zijn ze er! Pigmentvlekken op je handen of je gezicht. Vaak lijkt het een kleine verkleuring van de huid. Maar in de loop van de jaren worden het er steeds meer, ze worden groter en donker. En vanzelf weggaan gebeurt niet.

  De oorzaak kan in vele dingen liggen, zoals overmatige blootstelling aan de zon, hormoonschommelingen door zwangerschap of overgang of erfelijke aanleg.
  Door veel mensen worden deze pigmentvlekken als zeer storend ervaren. Gelukkig is er een veilige methode om de pigmentvlekken te verwijderen. Skinflex behandelt de pigmentvlekken met een laser. Gemiddeld genomen duurt een behandeling slechts 30 minuten. Na een aantal dagen is het resultaat zichtbaar. In de regel zijn één of twee behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Het laseren van pigmentvlekken is de meest effectieve behandeling. Tijdens een vrijblijvende intake worden de pigmentvlekken bekeken. Zodra er afwijkingen worden geconstateerd, wordt er doorverwezen naar de dermatoloog.

  Succesvol
  Bij Skinflex ben je voor de behandeling van die storende pigmentvlekken aan het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn veel dames, maar ook heren succesvol behandeld. De meest gehoorde reacties na behandeling en controle: ‘Ik had dit al veel eerder moeten doen’ en ‘Dat ik hier nou zo tegenop heb gezien…’.

  Vrijblijvend kennismaken
  Skinflex is gespecialiseerd in laserbehandelingen, zoals het verwijderen van pigmentvlekken, tatoeages, foutieve permanente make-up, definitief ontharen en huidverbetering.
  Wil je graag vrijblijvend kennismaken met de behandelingen die Skinflex te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek, dan zullen wij samen met jou je wensen en mogelijkheden bespreken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply