Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pijn? Blijf er niet mee rondlopen!
  Rate this post

  Mensen met pijnklachten hebben vaak ook last van vermoeidheid en een laag energieniveau. Dit gaat ten koste van de levenskwaliteit.

  Ik heb zelf vele jaren een ernstige vorm van RSI in beide armen gehad. Tijdens mijn ziekteproces had ik veel pijn en was ik zwaar vermoeid. Ik sliep slecht, waardoor ik ’s morgens niet uitgerust wakker werd. Het was een vicieuze cirkel. Na vele therapieën en zelfreflectie ben ik er bovenop gekomen. Ik heb mij laten omscholen tot reflexzone­therapeut met als doel om mensen te helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren.
  Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat zich op de voeten gebieden (reflexzones) bevinden die overeenkomen met alle organen, klieren en weefsels in het lichaam. Door het masseren van deze zones wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het is een methode om de harmonie in het lichaam te herstellen en de gezondheid te ­verbeteren. Zo kunnen bijvoorbeeld pijn-, spannings- en vermoeidheidsklachten of ­slaapproblemen met behulp van reflex­- z­onetherapie verminderen.
  Daarnaast maak ik ook gebruik van ­stemvorken, ofwel fonoforese. Het samenvoegen van reflexzonetherapie en fonoforese versterkt de behandeling. Waar de vingers en de duim niet bij kunnen, trilt de stemvork dieper in het weefsel. De trilling zoekt zijn weg naar de plekken die het nodig hebben.
  Ben je benieuwd of reflexzonetherapie iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een ­kennismakingsbehandeling voor een ­ontspannende voetreflexzonemassage van een half uur voor € 19,50.
  Daarnaast besteed ik extra tijd om je ­informatie te geven over de verschillende ­mogelijkheden binnen mijn praktijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply