Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Mijn pijn is weg en ik heb nieuwe energie!’

  ‘Mijn hoofd voelt altijd te zwaar voor mijn nek en mijn schouders drukken zwaar naar beneden. Ook zie ik wel in de spiegel dat mijn hoofd naar voren staat, maar rechtop zitten houd ik niet vol. Ik ben gewend het alleen op te lossen en vraag niet snel om hulp. Wel sta ik voor een ander klaar, maar dat kan ik steeds minder goed opbrengen,’ aldus Demi Adriaans, 23 jaar.

  Demi kreeg van mij een craniosacraalbehandeling. We konden haar bindweefsel bevrijden en ontladen van opgehoopte spanningen door middel van handgrepen en bewegingen. Het lichaam vergeet niets en vaak zit er in het bindweefsel van alles opgeslagen: oude emoties, kleine en grote trauma’s en tel daarbij op hoe we ons lichaam verzorgen met geijkte bewegingspatronen die uitgewerkt zijn. Daar kon heerlijk een frisse wind door waaien die zorgde voor een transformatie van binnenuit. Er kwam veel energie vrij, het lijf werd soepeler en er was al meer mogelijk. Toen kreeg ze een bewegingsprogramma dat het bindweefsel en de psoas (spier van de ziel) echt soepel en vrij houdt. Tot slot hebben we gewerkt aan bewustwording rond goed zitten, staan en lopen, zodat haar lijf ook zichzelf masseert als het soepel gaat lopen, en dan hebben we weer een nieuw evenwicht, stromende energie en een mooie houding.
  Demi: ‘Nu voelt mijn hoofd aan alsof het een ballon is die erbovenop zweeft en mijn schouders worden voor mijn gevoel van onderuit ondersteund. Mijn pijn is weg en ik ga nu echt mijn plannen voor 2018 vol nieuwe energie en vertrouwen uitvoeren!’
  Wil jij ook van je klachten af? Bel of mail mij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply