Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pijnklachten? Blijf er niet mee zitten!
  Rate this post

  De kans is groot dat je op je werk veel moet zitten, bijvoorbeeld als je een kantoorbaan hebt. Als jouw zithouding verkeerd is, dan dat leiden tot klachten aan je nek, schouder en/of rug. Heb jij die klachten ook? Blijf er dan niet mee rondlopen, anders kan het van kwaad tot erger worden.

  Massagetherapeut Anna Bron kan, om je te helpen, Shiatsu inzetten. Shiatsu is een therapievorm die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeswijze, en kan helpen bij onder andere pijnklachten. Het werkt een beetje zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden. In plaats van met de naald, drukt Anna met haar duimen op bepaalde plekken op het lichaam om blokkades op te heffen. Het unieke van de therapie is vooral dat naast het aanpakken van het pijnlijke gebied de behandeling ook erg ontspannend werkt. Daardoor is de behandeling van het probleemgebied vaak minder pijnlijk. Ook is je lichaam, als het ontspannen is, veel beter in staat om iets te doen met therapeutische prikkels. Dat maakt de therapie dus nóg effectiever!
  Anna kan je ook advies geven rond het zoveel mogelijk voorkomen van nek-, rug- en schouderklachten, zodat je pijnvrij kunt blijven werken.

  Bij Manuele praktijk Anna kun je terecht voor de behandeling van diverse klachten. De behandelingen werken stressverlagend, helpen tegen pijn en ondersteunen je algemene gezondheid. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply