Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pijnklachten? Niet gelijk opereren…
  Rate this post

  Heb jij of heeft een van je gezins­leden pijnlijke, belemmerende klachten die beperkingen geven aan de armen, benen of rug? Ons motto is: ‘Eerst een conservatieve behandeling toepassen, want overgaan tot opereren is zeker niet altijd meteen nodig of de oplossing.’

  Je kunt zonder wachttijd bij ons terecht. Wij besteden tijd en aandacht aan het hele lichaam; niet alleen aan dat lichaamsdeel waar je klachten van hebt. Tijdens het eerste consult nemen we ruim de tijd om jou van top tot teen te bekijken, jouw klachten te analyseren en, indien nodig, een formetric scan of een echo te maken om de juiste diagnose te stellen met daaraan gekoppeld een voor jou passend behandelplan. Wij zoeken naar de samenhang tussen jouw klachten, bewegingspatroon en lichaamshouding.

  Moderne conservatieve behandeling
  De door ons gehanteerde benadering houdt in dat we niet alleen naar botten en gewrichten kijken, maar naar de hele bewegingsketen. Zo lukt het ons beter de oorzaak van de klacht(en) te vinden en die te behandelen.
  We werken vooruitstrevend samen met hoogleraren uit verschillende disciplines op (inter)nationale universiteiten en hogescholen. Concreet houdt dit in dat we gebruik maken van de nieuwste onderzoeksmethoden en hulpmiddelen. Voor een deel zijn deze hulpmiddelen door onszelf ontwikkeld en op de markt gebracht. Een voorbeeld daarvan is de TLI brace.

  Hulpmiddelen
  Wij maken, wanneer nodig, gebruik van hulpmiddelen zoals steunzolen, braces en corsetten, als onderdeel van het behandeltraject. Afhankelijk van je zorgverzekering wordt het geheel of het grootste deel van de behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. Naast behandeling is ook preventief onderzoek van de houding mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply