Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pijnloos alternatief voor plastische chirurgie
  Rate this post

  We hebben allemaal gebieden van het lichaam of gezicht die we graag willen verbeteren: die gebieden waardoor we ons minder zelfverzekerd voelen en die we graag zouden willen veranderen. Met Beautytek kan die wens de werkelijkheid worden!

  Beautytek is een uniek behandelconcept dat op holistische en niet-invasieve manier een pijnloos alternatief biedt voor plastische chirurgie. De Beautytek behandelmethode is gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde (acupunctuur) en wordt gecombineerd met moderne westerse technologie. De Beautytek behandeling kan toegepast worden op ieder deel van het lichaam, inclusief borsten, wat geen ander apparaat ter wereld kan doen!

  Celverjonging
  Beautytek Premium combineert microstroom en geavanceerde computertechniek om het energieniveau van de cellen te analyseren en cellen op te sporen die niet goed functioneren. Op celniveau wordt de energiebalans van het behandelde gebied hersteld. Via een elektrische lading krijgen de cellen een boost, waardoor ze op een natuurlijke manier herstellen en verjongen. De huid ziet er weer stralend en fris uit!
  De behandeling met Beautytek is aangenaam, pijnloos en levert geen enkel risico op voor je lichaam.

  Kuur
  Resultaten zijn vaak al na een paar behandelingen zichtbaar, maar voor de mooiste, duurzame resultaten is meestal een reeks van twaalf sessies nodig. Je kunt genieten van twee ­behandelingen per week. Dat betekent een mooie huid in slechts zes weken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply