Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pilates levert je altijd iets op
  Rate this post

  Heb je een zittend beroep? Dan heb je misschien wel te maken met nek-, schouder- en/of rugklachten; een veel voorkomend probleem bij onder meer computerwerk. Met Pilates, een prettige trainingsvorm, kun je zorgen voor een betere houding en van je klachten af komen.

  Het trainingsprogramma is gericht op lichaam en geest. Wanneer je het druk hebt en stress ervaart, ontstaat er meestal een zeer gespannen houding en snelle, hoge ademhaling. Bij Pilates leer je om je te focussen op de manier waarop je zit, staat, ligt en beweegt. Je wordt je meer bewust van wat je doet: wat doe je en hoe adem je? Welke spieren span je aan en welke spieren maak je los? De training is nuttig voor je dagelijks leven: je krijgt een betere houding en ademhaling.
  Pilates laat je werken aan de zwakste schakel van je lichaam, en maakt die sterker, flexibeler en leniger. Pilates is er voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud. Sporters (hardlopers, fietsers, voetballers, volleyballers enzovoort) kunnen er hun prestaties mee verbeteren. Pilates is dan ook prima te combineren met andere vormen van beweging.
  Lisa’s Studio is in september 2009 geopend, voornamelijk voor Pilates en als aanvulling op het lesrooster BBB (Buik, Billen en Benen), Piloxing (Boksen en Pilates) en BBB Challenge (buitentraining). De lessen worden in kleine groepen gegeven, van maximaal 10 personen.
  Buiten de studio en trainingen om houdt Lisa Jonk van Lisa’s Studio zich ook bezig met ­Personal Trainingen en bedrijfstrainingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply