Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Pink versus cross

  Je kent dat wel, die eeuwige ‘strijd’ tussen jou en je partner wie de sterkste is. ‘Strijd’ met een knipoog, dat wel natuurlijk, maar stiekem zit dat competitieve element toch redelijk dicht onder de oppervlakte. Bij een gezamenlijke workout delf jij dan ook meestal het onderspit, omdat hij fysiek nu eenmaal sterker is. Maar met een echt stoere sport doe jij niet langer voor hem onder. Ga samen met hem naar de sportschool, en laat hij zich ook maar in het zweet jagen, want met jou valt niet te spotten!

  Pink boxing
  Het is een complete workout die bestaat uit een combinatie van boksen en functionele circuittraining. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je de volgende dag met een blauw oog rondloopt, want bij pink boxing komen geen sparvormen voor. Ook geen mannen trouwens, want het is alleen voor vrouwen!

  Verantwoord en attractief
  Het beste uit jezelf halen en dat op een heel gave manier. En ook al heb je wit met roze bokshandschoenen aan, denk maar niet dat pink boxing voor mietjes is. Reken maar dat je na je eerste les iedere spier in je lichaam voelt. Je grenzen opzoeken en verleggen, het geluid van knallende handschoenen, rode hoofden en bezwete lichamen. Elke les is weer een overwinning op jezelf. Boksen is één van de zwaarste trainingsmethodes, dat is algemeen bekend. Daarom was het altijd maar voor een kleine groep weggelegd. Pink boxing is, door vakkundig elementen uit de bokssport te filteren, passend gemaakt voor een breder publiek. Het programma is aangevuld met technieken vanuit speed, agility, strength en endurance & coördination. Pink boxing is een nieuwe vorm van gezond, verantwoord en attractief sporten; het is kortom de perfecte workout voor iedere vrouw.

  Afvallen
  Na verloop van tijd zul je merken dat je kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid vooruitgaan. Je lichaam wordt niet alleen strakker en sterker, maar wanneer je op de weegschaal staat, zie je ook een positief resultaat van je workouts. Zo sla je twee vliegen in één klap.

  Voldaan gevoel
  Natuurlijk vinden de trainingen plaats in een veilige ­omgeving. Je wordt goed begeleid, er is veel afwisseling in de oefeningen en wanneer er iets van je gevraagd wordt waar je fysiek veel moeite mee hebt, is er altijd en alternatief. Zo blijft iedere les weer een uitdaging die je elke keer weer met een heerlijk voldaan gevoel kunt afsluiten. Neem jij de (boks)handschoen op?

  Cross boxing
  Die man van jou kan ook wel wat beweging gebruiken, dus waarom zou je niet samen naar de sportschool gaan? Niet alleen jij trekt je bokshandschoenen aan, maar ook hij kan zich uitleven: met cross boxing. Dit zijn zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen.

  Net als bij pink boxing, is er ook bij cross boxing geen  fysiek contact. Cross boxing tilt elke trainingsmethode naar een nieuw level. Het is pittig, (in)spannend, ­uitdagend en daarmee uitermate geschikt voor stoere mannen. De oefeningen kunnen overigens op ieder niveau gevolgd worden, zodat er ook mee gestart kan worden wanneer je als man nog niet dat prachtige, atletische lichaam en flinke armspieren hebt.

  In groepen
  Er wordt getraind in groepsverband, waardoor je meer uitgedaagd wordt. Cross boxing zorgt ervoor dat je op alle fronten sterker en fitter wordt. Een combinatie van boksen en een circuittraining waarbij vrijwel alle spiergroepen aan het werk gezet en met maar één doel: de fitste versie van jezelf worden!
  Het is hard werken, maar een sterk en fit lichaam is je beloning. En ook hier geldt het bijkomende voordeel dat het een heel geschikte  trainingsmethode is om overtollige kilo’s te verliezen. Zo komen jullie allebei weer in shape. En nu maar afwachten wie dan nog het sterkste is!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply