Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Het plaatje dat ik voor me had staat nu op mijn rug’

  Ik heb gekozen voor een grote afbeelding van aarts-engel Michael, omdat ik van huis uit katholiek ben op-gevoed. De afbeelding vind ik erg mooi: een engel op zijn knieën met een schild ervoor. Mijn oom Leo heeft deze tatoeage op mijn rug gezet.

  Na mijn vorige verhaal in ForYou heb ik nog drie sessies gehad. Leo heeft me verteld dat ik misschien nog een keer terug moet komen, om nog dingetjes bij te werken. Voor nu moet de tatoeage ongeveer zes weken tot rust komen. De eerste dagen na de sessies was mijn rug erg rood en geïrriteerd, dat is nu helemaal weggetrokken.

  Of het zeer heeft gedaan? Ja, het is en blijft tatoeëren met een naald. Leo vertelde me van te voren dat het pijn zou gaan doen, dus ik was er op voorbereid haha. Vooral het gedeelte op mijn schouderbladen was erg gevoelig. Gelukkig ken ik Leo erg goed en konden we tijdens de sessies gezellig kletsen over van alles en nog wat. Dit hielp mij om de sessies door te komen. 

  Ik ben super tevreden met het resultaat. De afbeelding zoals ik die voor me zag, staat nu op mijn rug! Ook in mijn omgeving heb ik positieve reacties gehad. Natuurlijk schrikken sommige mensen wel van de grootte van mijn tatoeage, maar ze vinden het allemaal erg mooi. Het idee achter de tatoeage komt goed tot zijn recht en daar ben ik erg blij mee. 

  Nu heb ik vier tatoeages op mijn lichaam en ik denk dat ik het voorlopig hierbij laat. Op mijn beide armen heb ik de namen van mijn kinderen staan en op mijn borstkas heb ik een tatoeage ter nagedachtenis aan mijn ouders. Hier staat de spreuk ‘Gone but never forgotten’, met daaronder hun geboorte- en sterfdata. En natuurlijk niet te vergeten mijn nieuwste aanwinst op mijn rug. Misschien neem ik ooit wel weer een tatoeage, wie weet. Voor nu ben ik super tevreden met dit resultaat! 

  Pascal Lassche uit Zwolle 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply