Rate this post
 • Plaatselijk centimeters kwijtraken
  Rate this post

  Wil je gezondheid en levensstijl verbeteren? Afslanken zonder dieet, maar op een gezonde en blijvende manier je gewicht veranderen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

  Twee van de nieuwste behandelingen die ik aanbied, zijn de Ultra Body Shape en cryolipolyse.

  Ultra Body Shape
  Met de Ultra Body Shape is het mogelijk om ultrasnel (binnen 4 weken!) in shape te komen. Het apparaat zorgt voor de afbraak van vet- en vochtophopingen, stimuleert de werking van enzymen én bevordert de spieraanmaak, waardoor je zichtbaar slanker wordt en jouw huid strakker oogt!
  Het bijzondere aan het Ultra Body Shape-apparaat is de combinatie van de verschillende behandelprogramma’s. De Ultra Body Shape combineert maar liefst vier verschillende behandelprogramma’s die ieder een andere werking op het lichaam hebben. Door de verschillende programma’s met elkaar te combineren, ontstaat er een behandeling waarmee in no-time optimale resultaten behaald worden.
  De Ultra Body Shape zorgt ervoor dat we de specifieke probleemzones heel doeltreffend aanpakken met ultrasound, elektrolipolyse, infrarood en elektrostimulatie.
  – Ultrasound: stimuleert de lokale vetverbranding
  – Elektrolipolyse: heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen
  – Infrarood: bevordert de werking van enzymen
  – Spierstimulatie: stimuleert de spiermassa, waardoor de huid strakker oogt

  Cryolipolyse
  Veilig, effectief en definitief vet verwijderen kan met onze cryobehandeling! Zonder operatie, zonder naalden en geheel pijnloos komen we in gemiddeld 3 behandelingen tot het gewenste resultaat door vetcellen te bevriezen.
  Ons lichaamsvet heeft een opbouw van meerdere lagen. Door gezonde voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren; de volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze ‘stugge’ laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect op het vet aan te pakken.
  Wil jij ook van deze hardnekkige vetlaag af? De cryobehandeling rekent hiermee af, door de gecontroleerde koeling. Behandelingen zijn mogelijk voor de buik, benen, lovehandles, rug, billen en bovenarmen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply