Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Plasmatherapie tegen oneffenheden
  Rate this post

  Je huid is je dierbaarste bezit en het is belangrijk om deze gezond en vitaal te houden. Met de zomer op komst wil jij je huid beschermen tegen veroudering en oneffenheden. Wil jij voorgoed gedag zeggen tegen littekens, pigmentvlekken, fibromen, wratjes, kraaienpootjes of bultjes? De DAS Plasma-licht helpt je hierbij!

  DAS Plasma-therapie is dé nieuwste en meest volledig veilige methode voor huidveroudering en huidoneffenheden. ‘DAS’ staat voor ‘Dermo Ablation Surgery’ en werkt op basis van plasma. Zonder direct contact met je huid ontstaat er een kleine boog met geladen plasma dat de huid puntsgewijs aanraakt. Door de lichte aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met plasma zorgt voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit geeft de elasticiteit en de stevigheid van je huid een enorme boost!

  Veelgestelde vragen en antwoorden over DAS Plasma therapie

  Is de behandeling veilig?
  Dermo Ablation Surgery is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. De risico’s op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal.

  Is er een hersteltijd na de behandeling?
  Door de gecontroleerde laag-voor-laag-techniek worden de laagjes huid met veel precisie verwijderd zonder omliggend weefsel te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd korter dan bij behandelingen met andere systemen. De behandelde huid heeft een lichte zwelling die 3 tot 5 dagen kan blijven. Ook ontstaan er minuscule korstjes die verdwijnen binnen 8 dagen. Wel is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon.

  Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling met het DAS Plasma-licht wordt zelden als pijnlijk ervaren. De vonkjes voelen meer als speldenprikjes. Ongeveer 20 minuten voor aanvang van de behandeling wordt er verdovende crème aangebracht, waardoor het heel goed te doen is!

  Wat maakt DAS uniek?
  Het apparaat heeft 25 verschillende instellingen om elke behandeling nauwkeurig af te stemmen op individuele behoeftes. Het plasma-effect wordt doorbroken door kleine pauzes, waardoor het weefsel de tijd krijgt om af te koelen. Zo voorkom je onnodig letsel en hyperpigmentatie.

  DAS is hét alternatief voor kleine chirurgische ingrepen, zoals:

  • ooglift zonder snijden
  • rimpelvervaging
  • huidverstrakking
  • kraaienpootjes
  • lijntjes rondom de mond
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • ouderdomswratten
  • fibromen
  • bultjes rondom oogleden
  • bloedblaasjes
  • (huidkleurige) bultjes

  Dé vier voordelen van de DAS behandeling:

  1. Korte behandeltijd
  2. Geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd
  3. Minimale zwelling en korte hersteltijd
  4. Geen mesjes, naalden of hechtingen

  Allerlei behandelingen

  Bij Zen Beauty Zone ben je aan het juiste adres voor deze en andere schoonheidsbehandelingen. Ook kun je hier (medische) permanente make-up laten zetten. Meer weten? Laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply