Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Plastische chirurgie of…?
  Rate this post

  Jouw uiterlijk is je visitekaartje. Natuurlijk wil je er graag jong uit blijven zien, maar soms lijk je dan niet om plastische chirurgie heen te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een ooglidcorrectie. Maar wat nu als je ook kunt kiezen voor een oog­lidcorrectie zonder mes? Wat nu als je van die kraaienpootjes, fronslijnen en ouderdomsvlekken af kunt komen op een andere manier?

  Hollywoodsterren gebruiken al niet-chirurgische methoden om er mooier uit te zien. Ook jij kunt hier nu van profiteren. Als je goed in je vel zit, ervaar je vreugde, compassie en trots. Je humeur is goed: je bent vrolijk, nieuwsgierig, zelfverzekerd en je voelt je rustig. PlexR haalt het beste uit jou naar boven!

  Een waanzinnig alternatief
  Bij behandelingen met de PlexR wordt de huid rustig verwarmd, waardoor de bovenste twee huidlagen verdampen. Zo kan er met veel precisie gewerkt worden op bepaalde probleemzones. Als reactie hierop trekt de huid vrijviel direct samen en ontstaat er een liftend effect.

  Deze innovatieve behandeling is zeer doeltreffend op tal van indicaties die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren, zoals: ooglidcorrectie en -lifting, halsversteviging en -lifting, rimpelverwijdering, wenkbrauwlifting en vele andere klachten zoals littekens, pigmentvlekken, striae, wratjes, tatoeageverwijdering, ouderdomsvlekken, acne en acnelittekens.

  Resultaten zichtbaar en blijvend
  PlexR Soft Surgery is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. De behandelingen worden uitsluitend door speciaal opgeleide artsen en cosmetisch therapeuten uitgevoerd. Omdat deze methode niet-invasief is (niet belastend), is de kans op complicaties minimaal.
  Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling. De hersteltijd geassocieerd met een behandeling met de PlexR is minimaal.

  Volledig veilig
  De PlexR-methode is gebaseerd op een nieuwe generatie plasma en onderscheidt zich van andere apparaten op de markt zoals onder andere laser, IPL en radiofrequentie.
  PlexR werkt alleen oppervlakkig, tot aan de basale lamina, waardoor huidweefsel gesublimeerd wordt (weggehaald), zonder ongewenste warmteoverdracht naar het omliggende weefsel. Dus een volledig veilige en effectieve behandeling.
  De nieuwe manier om Soft Chirurgie zonder snijden en hechtingen uit te voeren is draadloos en mobiel. PlexR is geen vervanging van injectables, maar juist de perfecte aanvulling hierop.
  Daar waar injectables ophouden, kan soft chirurgie de resultaten optimaal ondersteunen en verbeteren.

  Voordelen PlexR op een rij
  • geen bloed
  • geen littekens
  • chirurgisch resultaat
  • alle huidtypen
  • kortere hersteltijd
  • betaalbaar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply