Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Van PlayStation naar bootcamp

  Natuurlijk heeft jouw kind af en toe ontspanning nodig om bij te komen van school. Even lekker een boek lezen, een leuke film kijken of een game doen. Maar de laatste tijd valt het je op dat je kind in zijn vrije tijd amper nog van de bank af te krijgen is. Daar moet verandering in komen!

  Iedereen weet dat sporten gezond is. En sporten in de ­buitenlucht is nóg gezonder, want de frisse lucht en de natuur doen veel goeds voor je lichaam en je geest. Je zoon of dochter zou natuurlijk kunnen gaan hardlopen of ­voetballen, maar er is een nog véél leukere outdoor sportvorm: bootcamp!

  Duwen, trekken, werpen, tillen en springen
  Bootcamp is een speelse en uitdagende outdoor sportvorm waarbij omgevingselementen een rol spelen. Bankjes, traptreden en mul zand worden tijdens de training optimaal benut. Bootcamp is in groepsverband en dat betekent plezier en gezelligheid met leeftijdsgenootjes. De trainingen worden aangepast op het eigen tempo en niveau. Als je kind een slechte conditie heeft, dan kan hij prima meedoen met bootcamp. En als je kind een topconditie heeft, dan worden er extra uitdagende oefeningen aangeboden. De trainingen zijn een afwisseling aan bewegingen waarvoor een mens is gemaakt. Duwen, trekken, werpen, tillen, springen en lopen: het komt allemaal aan bod!

  Alleen maar voordelen
  Kortom, de voordelen van een bootcamp zijn groot. Actief en afwisselend sporten, een uitdaging in de frisse buitenlucht én op je eigen tempo je conditie en spierkracht verbeteren. Heeft je kind er al zin in? Dan kan je kind zich aanmelden voor de trainingen van Bootcamp Zaanstreek. Overigens worden hier ook bootcamptrainingen voor volwassenen aangeboden: er zijn ook voor jou dus geen excuses meer om op de bank te blijven zitten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply