Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een plek waar jouw kind zich ontwikkelt
  Rate this post

  Als jullie een kindje hebben gekregen, komt wellicht ook het moment dat jullie gaan nadenken over een goede opvang. Wat vinden jullie daarin belangrijk? De opvang moet natuurlijk een veilige plek zijn waar je kind goed behandeld wordt, waar het wat kan leren en waar het plezier kan hebben…

  Kindercentrum De Parel is er voor kinderen van 0 tot 13 jaar, en we bieden kinderopvang en buitenschoolse opvang. We stellen het kind centraal. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om hun eigen fantasie te gebruiken en zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zorgen we er ook voor dat je kind vaste gezichten heeft op de groep. We hebben een team van leidsters, die al jarenlang met elkaar samen­werken. Op elke groep zijn drie vaste leidsters, en we werken met kleine groepen. Daarmee zorgen we ervoor dat je kind zich thuisvoelt bij de leidsters én de andere kinderen uit de groep.

  Flexibel
  Onze opvang is flexibel, zodat je niet gebonden bent aan vaste tijden. Je kunt bij ons dus ook een ochtend of een middag afnemen en betaalt niet gelijk voor een hele dag. Zolang je maar op tijd je wensen doorgeeft, kunnen wij daar rekening mee houden.

  Spelen en ontdekken
  Kindercentrum de Parel is gevestigd op de Randstad en bij basisschool Polygoon; locaties die prima bereikbaar zijn met de auto of het openbaar vervoer. In de directe omgeving is een bos, waar we, als het weer het toelaat, met de kinderen naartoe gaan om te spelen en te ont­dekken. Verder hebben we een tuin, waar kinderen van alles kunnen doen, zoals een moestuin onderhouden. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een gratis rondleiding, waarbij je kunt kennismaken met ons en met ons aanbod.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply