Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé plek voor jouw ‘one of a kind’ tattoo
  Rate this post

  Afgelopen zomer vierde Studio44Tattoos de officiële opening van de in februari geopende tweede vestiging. Zo’n 250 mensen passeerden de rood-zwarte ballonnenboog om gezellig een borrel te drinken, een praatje te maken met andere tattoo-liefhebbers en de artiesten van Studio44Tattoos te ontmoeten. Deze zonovergoten dag kan wat Studio44Tattoos betreft de boeken in als zeer geslaagd en leuk om op terug te kijken!

  Piercings
  Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook piercings
  zetten. Tattoos en piercings vormen dan ook een logische combinatie. Daarom breidt Studio44Tattoos dan ook
  met veel enthousiasme zijn diensten uit. Binnenkort kun je met Tessa een afspraak maken voor het zetten van
  een piercing.

  Tattoo Platform
  Studio44Tattoos is aangesloten bij het Tattoo Platform (www.tattooplatform.nl). Hier vind je informatie over kwaliteits-tattoostudio’s die zich onderscheiden van de middelmaat. De op de site vermelde studio’s zijn aan­geprezen door gerenommeerde collega-tatoeëerders.

  Een leuke dag
  Bij Studio44Tattoos ben je verzekerd van een ‘one of a kind’ tattoo. Van een klein tekstje tot oriëntaals, fantasy en realistic: bij Studio44Tattoos kun je voor alles terecht! Voor kleinere tattoos kun je vaak al spoedig terecht, wil je een uitdagend en groter project, dan zul je even geduld moeten hebben.

  Goede sfeer
  Voor Studio44Tattoos is het heel belangrijk dat je een superleuke ervaring krijgt. Het is niet alleen het zetten van de tattoo, maar ook alles daaromheen. En met de goede sfeer en ambiance, waar de studio ook om bekendstaat,
  is dat zeker het geval.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply