Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Plezier voor jong en oud!
  Rate this post

  In de koude, donkere maanden van het jaar kun je zo intens verlangen naar de zomer. Je mist het daglicht, want zowel als je naar je werk rijdt als wanneer je weer naar huis gaat, is het donker. Als het buiten guur en nat is, zitten je kinderen ook nog eens het grootste deel van de dag binnen en kunnen ze hun energie niet kwijt. Dat is niet goed voor jouw én hun humeur! Konden ze maar weer lekker buiten ravotten of heerlijk zwemmen en spelen terwijl jij relaxed in een luie stoel kunt bijkomen van je werkdag.

  Wellnesscorner
  Waarom neem je je kinderen niet mee naar het zwembad? Daarmee sla je twee vliegen in één klap: zij kunnen zich lekker uitleven in het water, terwijl jij tot rust komt in de wellnesscorner. Met een whirlpool, vier heerlijke geurende kruidenbaden, twee saunacabines, twee infraroodcabines en een voetenbad kun jij je wel even vermaken!

  Aquasporten
  Ben je meer het actieve type? Werk dan aan je conditie: ga baantjes trekken in het wedstrijdbad of een doe pittige work-out bij een les aquasport. Er zijn uitdagende groepslessen voor elke leeftijd en conditieniveau. In de groepsles bepaal jij je eigen tempo en dat maakt het voor iedereen geschikt. Het water maakt bewegen makkelijker en de kans op blessures gering.

  Gezinsuitje
  Maak er in het weekend of in de vakantie eens een gezinsuitje van. Zwembad Rozengaarde heeft alle soorten waterplezier voor jong én oud. Geniet samen van de kids van het recreatiebad met de spectaculaire wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en uitzwembassin. Ben jij een durfal en hou jij wel van wat spektakel? Dan zijn de glijbanen iets voor jou. De 70 meter lange Rainbow Ride is voor echte snelheidsduivels met spectaculaire lichteffecten die jezelf kunt uitkiezen. De andere glijbaan, de Blue Snake, heeft flitsende flashlight effecten.

  Feestje!
  Rozengaarde Zwembad en Skyzone bieden allebei diverse arrangementen aan om een verjaardag of ander feestje te vieren. Uiteraard geheel verzorgd en met friet en snack naar keuze en drinken. Wat is er leuker voor je kind dan een spetterend verjaardagsfeestje in het zwembad, bijvoorbeeld tijdens één van de discoavonden, of een klim en klauterfestijn in SkyZone, dat in overleg zelfs buiten de openingstijden is af te huren!

  SkyZone
  Is het te koud of te nat om buiten te spelen? Trakteer jezelf en je kinderen op een dagje SkyZone, dat niet voor niets ‘the craziest indoor climbing experience’ voor de hele familie wordt genoemd. Beleef het avontuur en ga de uitdaging aan. Spring, klim en klauter of leef je uit op de interactieve.

  SuperJump
  Hoe hoog kun jij springen? De unieke SuperJump is een spectaculaire trampolinearena met niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken om de uitdaging compleet.

  Softplay
  In het unieke klauterkasteel kun je heerlijk klimmen, klauteren, rennen, verstoppen en glijden. Kinderen komen geweldige uitdagingen tegen terwijl ze zowel horizontaal als verticaal hun weg zoeken.

  Speedsoccer Arena
  Voel je even een gevierde voetbalheld in de Speedsoccer Arena. De interactieve voetbalmuren meten wanneer ze met een bal geraakt worden en houden de hoogste score bij. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens een gezonde work-out!

  CrazyClim
  Veilig gezekerd aan een stevig touw bereik jij ongekende hoogtes. De CrazyClimb is indoor klimmen met een twist: grappig, vreemd, uitdagend, leuk en vooral totaal gestoord!

  Active Cage
  In dit unieke doolhof vind je niet lopend je weg, maar klimmend en klauterend! De hindernissen bevinden zich boven, onder en naast je.

  High Rope Course
  Ervaar de spanning en sensatie van een serieus hoogteparcours. De speciaal ontwikkelde netten voorkomen dat je valt, dus je kunt je dus vrij bewegen zonder zipline.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply