Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Plezierig en effectief bewegen onder begeleiding
  Rate this post

  Bewegen is belangrijk, om allerlei redenen. Je wil bijvoorbeeld afvallen, werken aan je spierkracht of je conditie, of je wilt herstellen van een blessure. En waar kun je dat beter doen dan bij een sportschool waar je persoonlijke aandacht krijgt?

  Green Fit is een kleinschalige sportschool op het randje van Leidschendam en Voorburg, in sportpark Duivesteyn, waar vakbekwame instructeurs je begeleiden bij het halen van jouw specifieke doel. De kleinschaligheid blijkt onder andere uit het feit dat de medewerkers alle sporters bij naam kennen. Je wordt dan ook altijd met een glimlach ontvangen!
  Er wordt een trainingsprogramma op maat voor jou samengesteld, waarbij je zo leuk en afwisselend mogelijk aan je gezondheid en conditie werkt op basis van je belastbaarheid. Je beweegt daarbij niet met aanwijzingen op beeldschermen, maar met een instructeur in de zaal!

  Fysiotherapie
  De eigenaar van Green Fit is fysiotherapeut, en zijn praktijk is ook gevestigd in de sportschool. Daardoor is er een kruisbestuiving, die een meerwaarde betekent: je kunt, als je eerder een blessure hebt opgelopen, bij de sportschool dus ook verder revalideren als je naar de fysiotherapeut bent geweest.

  Aanbod
  Green Fit biedt een groot aanbod voor jong en oud, waaronder jeugdjudo, aerobicslessen (zoals bodyshape, B-kick, Bodypump en Pilates), spinning en fitness. Voor de lessen beschikt de sportschool over een aparte aerobicszaal en een spinningzaal. Bij Green Fit is een aparte fitnesstraining voor mensen met (lage) rugklachten. Hiervoor is er een programma ontwikkeld in samenwerking met de fysiotherapeut. Doel is om deelnemers van hun rugklachten af te helpen, mede door de houding te verbeteren en de core-spieren te versterken. De trainingen vinden plaats in een kleine groep.
  Er zijn ook WOW (‘Workout of the Week’)-trainingen: gevarieerde circuittrainingen van 30 tot 40 minuten met een hoge intensiteit. Daarnaast is er Personal Training, voor wie extra persoonlijke aandacht en een stok achter de deur wil.

  Green Fit is aangesloten bij de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). Deze vereniging heeft een aantal zekerheden opgesteld waarop iedereen die bij een van de aangesloten sportscholen traint, kan rekenen.

  Kom gerust langs om kennis te maken! We laten je de sportschool zien en je kunt een vrijblijvende proefles volgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply