Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Plezieriger wonen in een opgeruimd huis
  Rate this post

  Stel je eens voor: een huis waarin je alles wat je zoekt ook gewoon kunt vinden, met een administratie die zó gestructu­reerd is, dat je precies weet hoe je ervoor staat. Met een beetje hulp van buitenaf lukt jou dat!

  Hoe belangrijk het goed opruimen van spullen is, merk je pas als je het niet doet. Langzaamaan groeit je huis of je werkplek helemaal dicht. En je hebt geen overzicht meer. Het gevolg is dat je veel tijd kwijt bent aan zoeken van spullen, papieren en bestanden. Dat kan erg frustrerend zijn. Je verliest de moed om de rommel op te ruimen, raakt vaak dingen kwijt en je schaamt je tegenover anderen. Ik kan helpen bij het opruimen van je huis, bij je administratie en bij het organiseren van je digitale bestanden. En het mooie is: ik leer jou de vaardigheden waarmee je dit dus daarna zelf kunt. Iedereen kan het leren; daar ben ik van overtuigd!

  Thuis
  Als ik voor jou aan de slag ga, gaat het er niet om om zoveel mogelijk spullen weg te gooien. Het gaat om het organiseren van je persoonlijke omgeving, zodat je alles gemakkelijk kunt terugvinden. Daarbij kijken we ook naar spullen die op een plek liggen waar ze eigenlijk niet thuishoren, zoals de keuken of de badkamer. In een opgeruimd huis voel je je prettiger!

  Administratief
  Het bijhouden van je administratie, zowel die van jou persoonlijk als die van je bedrijf, is geen klus waar je je het liefst mee bezighoudt. Toch is het belangrijk om alles goed bij te houden, want anders mis je misschien een rekening die je had moeten betalen.

  Digitaal
  Wat je vroeger op papier bewaarde, doe je nu digitaal. Het gevolg kan zijn dat je computer vol staat met bestanden die je in de loop der jaren overal hebt opgeslagen. Ik kan je helpen om al die bestanden op een overzichtelijke manier te structureren, zodat je alles snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply