Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘PMU heeft de quality time met mijn man en kinderen gered!’
  Rate this post

  ‘Bijna elke dag hoor ik: ‘Wat zou ik graag jouw baan willen hebben!’ Ik geef het toe: mijn baan is echt heel leuk! Ik werk namelijk onder andere als presentatrice. Daarnaast ben ik regelmatig spreker op beurzen en symposia én ben ik mijn derde boek aan het schrijven. Omdat ik een hectisch, vol leven heb, zijn de gezamenlijke ontbijtjes met mijn gezin heilig. Mijn man moet vaak tot laat werken, dus de ochtend is hét moment dat we echt met ons viertjes zijn. Om stipt half acht klinkt het al ‘Mama!’ van beneden. Het seintje dat de tafel gedekt is en de koffie klaarstaat – Ik heb een heel lieve man.

  Maar helaas komt het vaak voor dat mama nog voor de spiegel staat om zichzelf klaar te maken voor een nieuwe dag. Een likje foundation hier, een likje concealer daar… Alles moet goed zitten, zeker omdat ik vaak op het scherm te zien ben en veel contact heb met anderen. In het bijzonder vind ik het belangrijk dat mijn heldere oogopslag goed opvalt. Mijn lichte, groene ogen benadruk ik daarom graag met eyeliner, en mijn wenkbrauwen accentueer ik met een borsteltje en bruin potlood. Helaas ben ik niet zo vaardig als de gemiddelde beautyblogger, dus om mijn make-up helemaal perfect te krijgen, ben ik minstens een half uur bezig. En dat gaat helaas van mijn quality time met mijn gezin af…

  Ik legde de situatie voor aan een vriendin in hetzelfde vakgebied. Tot mijn verrassing zei ze niet: ‘Sta gewoon wat eerder op!’ maar: ‘Heb je al weleens aan permanente make-up gedacht?’ Ik zei dat ik meteen van die getatoeëerde, harde lijntjes voor me zag, die wenkbrauwen moeten voorstellen. Mijn vriendin keek me toen triomfantelijk aan. Wat bleek: haar mooi gevormde, totaal natuurlijk ogende wenkbrauwen waren ook tot stand gekomen met permanente make-up. Als het bij haar zo mooi was geworden, dan durfde ik het ook wel!

  En dus maakte ik een afspraak bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems voor mijn wenkbrauwen. De specialiste bracht de PMU aan in de kleur en het model die het beste bij mijn huidskleur en gezichtsvorm pasten. Het pigment werd in heel fijne, dunne lijntjes in mijn huid aangebracht, alsof het echte haartjes voorstellen. Ik had de specialiste ook mijn ‘ochtend-struggle’ uitgelegd. Zij tipte om ook een permanent lijntje eyeliner te laten zetten. Ook daar besloot ik voor te gaan. De PMU-behandeling viel me overigens alleszins mee. De specialiste was heel gezellig én leverde vakkundig werk af!

  Inmiddels ben ik het bezit van prachtige wenkbrauwen, en een eyeliner die altijd goed zit. En nog belangrijker: tegenwoordig ben ik al in tien minuutjes klaar. Mama zit dus gewoon weer elke ochtend aan het ontbijt!

  Vakkundige behandeling
  Schoonheidsinstituut Ankie Willems is aangesloten bij de NSGP, waardoor je verzekerd bent van een vakkundige behandeling. Binnen het instituut is Lydia Vlas PMU-specialist. Zij is onlangs gastdocent geweest bij Irma Hulscher voor de medische pigmentatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply