Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘PMU heeft mijn kostbare tijd met mijn gezin gered!’
  Rate this post

  Ik hoor het bijna elke dag: ‘Wat zou ik toch graag jouw baan willen hebben!’ Ik geef het toe: mijn baan is echt heel leuk. Ik werk namelijk onder andere als presentatrice. Daarnaast ben ik regelmatig spreker op beurzen en symposia én ben ik mijn derde boek aan het schrijven. Ik heb een vol, hectisch leven. Mijn gezamenlijke ontbijtjes met mijn gezin zijn heilig. Mijn man moet namelijk vaak tot laat werken, dus de ochtend is hét moment dat we echt met ons viertjes zijn. Om stipt half acht klinkt het al ‘Mama!’ van beneden. Het seintje dat de tafel gedekt is en de koffie klaarstaat – ik heb een heel lieve man.

  Maar helaas gebeurt het vaak dat mama nog voor de spiegel staat om zichzelf op te maken voor een nieuwe dag. Een likje mascara hier, een streepje eyeliner daar… Alles moet goed zitten, zeker omdat ik vaak op het grote scherm ben te zien, en veel in contact ben met anderen. In het bijzonder vind ik het belangrijk dat mijn sprekende oogopslag benadrukt wordt. Mijn lichte, blauwe ogen accentueer ik daarom met eyeliner, en mijn wenkbrauwen zet ik ook wat sterker aan. Helaas ben ik niet zo vaardig als de gemiddelde make-upspecialist, dus ik ben minstens een half uur bezig. En dat gaat allemaal van de kostbare quality time met mijn gezin af.

  Ik legde de situatie voor aan een vriendin in hetzelfde vakgebied. Tot mijn verrassing zei ze niet ‘Sta gewoon wat eerder op!’, maar ‘Heb je al weleens aan permanente make-up gedacht?’ Ik zei dat ik meteen van die getatoeëerde, harde lijntjes voor me zag, die wenkbrauwen moeten voorstellen. Mijn vriendin keek me toen triomfantelijk aan. Wat bleek: haar mooi gevormde, totaal natuurlijk ogende wenkbrauwen waren ook tot stand gekomen met permanente make-up. Als het bij haar zo mooi was geworden, dan durfde ik het ook wel!

  Omdat ik er zeker van wilde zijn dat de PMU vakkundig en veilig werd gezet, maakte ik een afspraak bij Hulscher Cosmetics voor mijn wenkbrauwen. Tijdens de zeer uitgebreide intake werd onder andere gekeken naar mijn huid- en haartype, mijn gezichtsvorm en mijn doelen en wensen. De specialiste bracht de PMU aan in de kleur en het model die het beste bij mijn huidskleur en gezicht pasten. Het pigment werd in hele fijne, dunne lijntjes in mijn huid aangebracht, alsof het echte haartjes voorstelden. Na drie behandelingen was het resultaat optimaal. Ik had de specialiste ook over mijn ‘ochtend-struggles’ verteld. Ze gaf me de tip om ook een permanent lijntje eyeliner te laten zetten. Ook daar besloot ik voor te gaan. De PMU-behandeling viel me alleszins mee. De specialiste was heel vriendelijk, én leverde vakkundig werk af!’

  Inmiddels ben ik in het bezit van prachtige wenkbrauwen, en een eyeliner die altijd goed zit. En nog belangrijker: tegenwoordig ben ik al in tien minuutjes klaar. Mama zit gewoon dus weer elke ochtend aan het ontbijt!

  – Annika, 34 jaar

  Autoriteit op het gebied van permanente make-up

  Het aanbrengen van permanente make-up is méér dan een kunstje. Het is een vak. Al sinds 1990 is Irma Hulscher een autoriteit op het gebied van permanente make-up. Zij is STIVAS-gediplomeerd specialist in permanente make-up, kernlid bij de ANBOS, SPCP, NSGP en AAM en voorzitter van de Trans & Trauma Stichting. Irma Hulscher werkt altijd met de nieuwste technieken en laat zich jaarlijks bijscholen in het buitenland. Regelmatig geeft Irma zelf trainingen en presentaties in het buitenland. Bij Hulscher Cosmetics werken vier verschillende specialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply