Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • PMU is er voor iedereen
  Rate this post

  Er bestaan helaas nog altijd vooroordelen over permanente make-up. Bijvoorbeeld dat het er ­onnatuurlijk zou uitzien en dat het niet veilig is. Dit is jammer. Met de technieken die er tegenwoordig zijn, is juist alles mogelijk, mits door een goede specialist op de juiste manier aangebracht. Door deze zee van mogelijkheden is permanente make-up geschikt voor alle leeftijden en elke doelgroep, en door de strenge GGD- en VWA-controle op salon, specialist en pigment volkomen veilig

  Er zijn tegenwoordig voor iedereen mooie resultaten te krijgen met permanente make-up. Door de jaren heen is er namelijk veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Vroeger werden wenkbrauwen als een balk ingekleurd. Tegenwoordig maken we gebruik van de hairstroke-techniek, waarbij we haartjes nabootsen die niet van jouw eigen haartjes te onderscheiden zijn. Een andere techeniek, ombre (schaduw), geeft een zacht / poederig effect na genezing. Beide technieken zorgen voor een heel natuurlijke uitstraling. Ook voor het pigmenteren van eyeliner en lippen zijn veel verschillende opties. Wil je alleen een subtiel dun lijntje tussen de wimpers voor een natuurlijke look of ga je juist voor de vamp-look en kies je voor een eyeliner met ‘wing’? Wil je jouw eigen lippen perfectioneren met een licht en zacht effect of ga je voor de lippenstift-look? Kortom: je kiest het resultaat dat bij je past.

  Pigmenten
  Een ander verschil met vroeger zijn de verbeteringen in de gebruikte pigmenten, de plaatsing van de ­pigmentatie in de huid en de hygiëne tijdens het werken. Omdat de pigmentatie minder diep wordt gezet dan een echte tatoeage en de pigmenten anders van samenstelling zijn, noemen wij het eigenlijk ‘semi-permanent’. Dit wil zeggen dat na verloop van ongeveer een jaar de pigmentatie langzaam zal vervagen en er een touch-upbehandeling nodig is. Hier schuilt een groot voordeel in. Je hebt ­namelijk zelf de regie in handen van jouw pigmentatie en de verandering ervan. Je kunt je voorstellen dat de ­wenkbrauwen of eyeliner die je als jonge vrouw van 20 kiest niet dezelfde zal zijn als wanneer je 40 bent. Op deze manier kun je bij elk bezoek aan de salon jouw wens aangeven en kunnen we de pigmentatie aanpassen aan de trend, jouw smaak en leeftijd van dat moment.

  GGD en VWA
  Er zijn in de laatste jaren goede opleidingen gekomen en voor elke specialist in Nederland is een keuring door de GGD verplicht. De GGD controleert of de salon voldoet aan de voorwaarden en of de specialist werkt volgens het protocol. De pigmenten worden gecontroleerd door onder andere de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA).
  Bij PMU Salon maken wij gebruik van apparatuur en pigmenten die voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Uiteraard zijn wij in het bezit van een GGD-vergunning. Wij volgen meerdere malen per jaar masterclasses voor gevorderden om zo up-to-date te blijven en ons werk verder te perfectioneren.

  Afspraak maken
  Mocht je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn ­geraakt zijn in permanente make-up, dan kun je een ­afspraak met ons maken en gebruikmaken van de kortingsbon. Ben je wel geïnteresseerd, maar twijfel je of permanente make-up iets voor jou is, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek, waarin we de mogelijkheden voor jou kunnen bespreken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply