Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • PMU: ook uitkomst bij alopecia
  Rate this post

  Wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling, en die mogen daarom goed zichtbaar en aanwezig zijn. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Als je ouder wordt, worden je wenkbrauwen steeds dunner, ze verliezen haartjes en vorm of zijn te veel geëpileerd. En als je de haaraandoening alopecia areata hebt, verlies je naast je hoofdhaar ook je wenkbrauwen en wimpers. Een mooie en natuurlijk ogende oplossing is dan medische pigmentatie.

  Met medische pigmentatie, een vorm van permanente make-up (pmu), is het mogelijk om haartjes te simuleren. Bij medische permanente make-up hebben de pigmenten die gebruikt worden een medische of camouflerende functie. Hierbij wordt dus niet een make-upeffect gerealiseerd. Door het nabootsen van de natuurlijke haargroei wordt er weer uitdrukking aan het gezicht gegeven. De permanente make-up heeft dan precies dezelfde vorm en hoogte als jouw eigen wenkbrauwen.

  Voor vrouwen én mannen
  De medische pmu-behandelingen die pmu-specialist Chretienne Hesselberth aanbiedt, zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Voordat de behandeling van start gaat, vindt er altijd eerst een uitgebreide intake plaats. Hierin worden jouw wensen besproken, en wordt bekeken welke kleuren goed bij je passen. In overleg werken Chretienne en jij samen toe naar het mooiste eindresultaat.

  Geen omkijken meer naar
  Natuurlijk kun je bij Chreties Colors ook terecht voor permanente make-up voor het verfraaien van je wenkbrauwen en lippen of een permanente eyeliner! Dat biedt veel voordelen: als je sport, loopt je make-up niet uit bij het transpireren, je kunt een duik in het zwembad of de zee maken terwijl je uitstraling intact blijft, en het scheelt ook nog eens echt tijd in de ochtend!
  Bij permanente make-up wordt een speciaal pigment in de huid gebracht. Bij de wenkbrauwen wordt hierbij rekening gehouden met de vorm van het gezicht. Ook de eyeliner kan gepigmenteerd worden, van een lijntje tot aan een echte ‘wing’, om het effect van diepte te creëren. En de lippen kunnen met permanente make-up op een natuurlijke manier voller lijken, zonder dat er fillers aan te pas komen. Gemiddeld zijn er twee of drie behandelingen nodig.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Over Chreties Colors
  Chretienne Hesselberth is sinds 2009 gediplomeerd pmu-specialist. Nog steeds blijft ze masterclasses en trainingen volgen om up to date te blijven rond de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de wereld van pmu. ‘Elk gezicht is anders, net zoals iedereen anders is. Dat maakt het steeds mooi om op zoek te gaan naar de beste manier om de pmu aan te brengen. We gaan aan de slag tot je helemaal tevreden bent, zodat je dat tevreden gevoel iedere dag kunt behouden!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply