Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een positieve draai geven met Access Bars©
  Rate this post

  Hoe ga je om met een chronische aandoening, ernstige ziekte of fysieke beperking? Het hebben daarvan is vaak heftig en lastig te accepteren. Je bent boos en emotioneel, voelt je onbegrepen, onmachtig, onzeker en soms zelfs eenzaam. En daarbovenop heb je misschien ook nog pijn en een gebrek aan energie. Het is dan ook niet gek dat je door dit alles kwetsbaar kunt zijn voor depressies of andere zware psychische problemen!

  Door deze aandoening kan je hele toekomst beïnvloed worden. Je zult je dromen moeten bijstellen. Je zult misschien je huidige werk niet meer kunnen uitoefenen. Je sociale leven vergt te veel energie van je. Hoe kun je hier een positieve draai aan geven, zodat niet alles meer negatief is? Hoe kun je waardevol blijven voor jezelf en voor anderen (en ook inzien dat dat zo is)? Hoe kun je rust creëren? Hoe krijg je jezelf weer in een opwaartse spiraal?
  Een eenvoudig proces dat je hierbij kan helpen is Access Bars©. De Access Bars© bestaan uit 32 punten en banen op je hoofd, die zachtjes aangeraakt worden, waardoor het lichaam ­gevraagd wordt alle ballast los te laten, die fysiek in de cellen ligt opgeslagen.
  Emoties, overtuigingen en gedachten, die niet meer nodig zijn in je leven, worden hierdoor ontladen en afgevoerd, waardoor je rust en ruimte in je hoofd krijgt en je nieuwe keuzes kunt maken rond wat jij werkelijk in je leven wilt, zónder de oude ballast. Met het runnen van de Access Bars© geef je je lichaam en geest ook weer de ruimte om het zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply